Για τους αιρετούς

Δεν μπορούμε να μην μπούμε στον πειρασμό να σχολιάσουμε την παρακάτω δημοσίευση που είδαμε στο fb ανεβασμένη από τον Εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Πολιχνίτου κ. Αλεξίου:

Καθαριστικε και η παραλία της Νυφιδας έγινε πολύ καλή δουλειά από τον εργολάβο που ορίστηκε από το Δήμο Λέσβου Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν γράφτηκε κανένα θετικό σχόλιο ή μήπως δεν το πρόσεξε κανείς Όταν όμως γράψει κάποιος αρνητικο σχόλιο βροχή ακολουθούν και τά σχόλια των υπολοίπων Πάντως για να ξέρετε τίποτα δεν γίνεται από μόνο του κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα

Το ότι καθαρίστηκε η παραλία της Νυφίδας, παραμονές της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς (με δυο χορούς Σάββατο και Κυριακή) και της Καθαρής Δευτέρας κατά την οποία εκατοντάδες θα είναι οι επισκέπτες της, είναι θετικό και χρεώνεται στα σύν της Δημοτικής αρχής. Και είναι ανθρώπινο η Δημοτική αρχή να θέλει να ακούει και ένα μπράβο όταν κάνει, εκτελώντας τα καθήκοντά της, κάτι θετικό μεν αλλά και αυτονόητο.

Αλλά  την τελευταία πρόταση ότι “κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα” την θεωρούμε τόσο αυτονόητη ώστε η επισήμανση να είναι επιεικώς περιττή.

Αλλοίμονο αν τα προβλήματα λύνονταν από μόνα τους. Δεν θα χρειάζονταν εκλογές ούτε δημοτικά ούτε τοπικά συμβούλια. Θα δούλευαν όλα με τον αυτόματο πιλότο. Και όσοι θέτουν υποψηφιότητα πρέπει να έχουν κατά νου ότι αν εκλεγούν πρέπει να “τρέχουν” ασταμάτητα για να αντιμετωπίζουν τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα της περιοχής ευθύνης τους. Γι αυτό εκτέθηκαν και γι αυτό εκλέχτηκαν. Και μάλιστα πρέπει να “τρέχουν” σε όλη την περιοχή ευθύνης τους. Αυτό διακρίνει τον ικανό και τον άξιο απ’ τους διαχρονικά …υπόλοιπους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.