Ο Σύλλογος γονέων ευχαριστεί

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βρίσας ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την υλοποίηση της όμορφης αποκριάτικης γιορτής στο σχολείο, χτες Τσικνοπέμπτη και συγκεκριμένα:

  • Τον κ. Φωτεινό Γεώργιο για την προσφορά χρηματικού ποσού με το οποίο αγοράστηκαν τα σουβλάκια, οι χυμοί και τα κάρβουνα
  • Την κ. Ψωμά-Νικέλλη Ευαγγελία (πρώην πρόεδρο του χωριού μας) για την προσφορά μέρους των γλυκισμάτων
  • Την κ. Γερακέλλη Μαρία για την προσφορά των υπολοίπων γλυκών στη μνήμη της κόρης της Ρένας
  • Τους ανώνυμους γονείς οι οποίοι με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έτσι αγοράστηκαν όλα τα υπόλοιπα αναλώσιμα υλικά προκειμένου να έχει επιτυχία η γιορτή.
  • Τα κρεοπωλεία Αριστείδη Καλατζή και Κρικλάνη Στέλιου καθώς και τα καταστήματα Καραΐσκου Ευστρατίου, Κολιόπουλου Στάθη και Πετρέλλη Σούζαν για τις καλύτερες τιμές που μας έκαναν στα προϊόντας τους.

Σας ευχόμαστε καλές Απόκριες με υγεία και χαρά για όλους και σας περιμένουμε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στο μασκέ πάρτυ που θα γίνει στου “Προκόπα” στα Βατερά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Ο Σύλλογος γονέων ευχαριστεί

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    σαν χωριανος και παλιοτερα γονιος παιδιων του δημοτικου μας σχολειου θα ηθελα να ευχαριστησω τους χωριανους μου για τις προσφορες τους για τη γιορτη της τσικνοπεμπτης και το συλλογο που δημοσιευσε αυτη την αναγκη.Eτσι εδωσε τη χαρα της προσφορας σε καποιους ανθρωπους και την απολαβη αυτης απο τα παιδια .Γειναμε λοιπον μια ομαδα που αναλογα τις συνθηκες καποιος δινει καποιος παιρνει.μπραβο και στους χωριανους που ανταποκριθηκαν και στο συλλογο που το διοργανωσε και του χρονου με υγεια παιδια μικρα και μεγαλα.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    καποιοι εξ ειδιον κρινουν τα αλωτρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.