Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Στο τέλος Νοεμβρίου 2016 το Νοσοκομείο Μυτιλήνης έλαβε ένα κοντέινερ με ιατρικό εξοπλισμό από την ομογένεια  της Αμερικής με πρωτοβουλία των ομογενών στο Πόρτλαντ του Μέιν. Βοήθεια στη συγκεκριμένη ενέργεια έδωσαν και χωριανοί μας ομογενείς απ’ τους οποίους πήραμε και ένα φύλλο της εφημερίδας “Εθνικός Κήρυκας” στο οποίο γράφονταν πολλές πληροφορίες σχετικά με την προσπάθεια.

Ψάξαμε στα τοπικά ΜΜΕ των ημερών παραλαβής του υλικού αλλά δεν βρήκαμε καμιά σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου. Κάποια ΜΜΕ αναδημοσίευσαν αποσπάματα από τη δημοσίευση του “Εθνικού Κήρυκα”

Χτες στάλθηκε από το Νοσοκομείο προς το Πόρτλαντ ένα ευχαριστήριο του οποίου μια πρόχειρη μετάφραση είναι η παρακάτω:

Το Συμβούλιο των Διευθυντών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης μέσω της απόφασης υπ’ αριθμόν 31 της 30ης Νοεμβρίου 2016 εκφράζει την ειλικρινή του ευγνωμοσύνη για την πολύ σημαντική συμβολή σας στο Νοσοκομείο μας.

Πράξεις αλληλεγγύης  αυτού του είδους όπως η δική σας είναι ζωντανό παράδειγμα και απόδειξη ότι όταν ο αλτρουισμός είναι ειλικρινής μπορούν να ξεπεραστούν ανυπέρβλητα εμπόδια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, την Ελληνική Εταιρεία του Μέιν, τους Partners for World Health και την αδελφοποιημένη πόλη της Μυτιλήνης, το Portland του Meine, που το κατέστησε εφικτό.

Δεν υπάρχουν λέξεις να εκφράσουμε το μέγεθος της ευγνωμοσύνης μας. Να έχετε εμπιστοσύνη ότι οι δωρεές σας θα διοχετευθούν με τον καλύτερο τρόπο για τη βελτίωση των ασθενών μας.

Να έχετε εμπιστοσύνη ότι οι δωρεές σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη βελτίωση της περίθαλψης των ασθενών μας.

Η δημοσίευση αυτή γίνεται βασικά για την ενημέρωση των ομογενών μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

  1. Ο/Η Μιλτιάδης Κόντος λέει:

    Διευκρίνιση :
    Η εταιρία Partners for World Health που εδρεύει στο South Portland Maine, είναι Αμερικανική αφιλοκερδή φιλανθρωπική οργάνωση , που σκοπό έχει τη βοήθεια νοσοκομείων σε ανάγκη ανα το κόσμο με ανακυκλωμένες η αχρησιμοποίητες ιατρικές προμήθειες.
    Δεν είναι Ελληνική ….
    Μπράβο σ´αυτους όμως που πρότειναν αυτή τη βοήθεια.
    Αν η απόφαση είχε σχέση με το προσφυγικό, ποτέ δεν θα το μάθουμε ····· πολύ πιθανών ….
    Η προσφορά όμως του ασθενοφόρου , από τη Μυτιληνιακη αδελφότητα του Σύδνεϊ, ήταν έργο και δωρεα ομογενών (Μυτιληναίων)
    Και για την ενημέρωση των αρμοδίων:
    Η φιλανθρωπική βοήθεια από αδελφότητες η σωματεία του εξωτερικού, σε ιδρύματα η άτομα με ανάγκη στην Ελλάδα , είναι απαραίτητη η αίτηση της συγκεκριμένης προτεινόμενης βοήθειας από την αρμόδια αρχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.