Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει και προσκαλεί

Η Βιβλιοθήκη του χωριού μας ενημερώνει ότι ύστερα από συμφωνία των δυο Συλλόγων (του Αγίου Κωνσταντίνου και των Βρισαγωτών) είναι έτοιμο το καταστατικό για την ίδρυση νέου Συλλόγου-Βιβλιοθήκη, ώστε να αποκτήσει νομική υπόσταση η Βιβλιοθήκη.

Καλούνται όσοι θέλουν να εγγραφούν ως ιδρυτικά μέλη του νέου Συλλόγου να προσέλθουν στη Βιβλιοθήκη την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και από ώρα 5.00 ως 6.00 το απόγευμα για να λάβουν γνώση του καταστατικού και να υπογράψουν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει και προσκαλεί

  1. Ο/Η ΟΜΟΝΟΙΑ λέει:

    Καλό θα ήταν το καταστατικό να δημοσιευόταν ως προσχέδιο, για να λάβουν γνώση τα μέλη των δύο συλλόγων, οι ενδιαφερόμενοι να γίνουν ιδρυτικά μέλη ή και αυτοί που γενικώς πασχίζουν για το καλό του χωριού . -Για ένα τέτοιο θέμα πιθανότατα θα υπήρχαν προτάσεις και από άλλους, μη μέλη των διοικητικών συμβουλίων. Θα ήταν πιο δημοκρατικό και σίγουρα πιο εποικοδομητικό.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Η Βιβλιοθήκη έμπρακτα έχει αποδείξει ότι αποδέχεται με ευχαρίστηση γνώμες και προτάσεις που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της λειτουργίας της. Χρακτηριστικά αναφέρουμε προτάσεις που με χαρά κάναμε αποδεκτές και υλοποιήσαμε: την απόκτηση του εξοπλισμού για τη δυνατότητα επικοινωνίας κάποιων ηλικιωμένων προσώπων με τους δικούς τους μέσω SKYPE. Την προσθήκη στο σήμα της Βιβλιοθήκης του ονόματος “Α. ΝΙΚΕΛΛΗ” Την υλοποίηση μαθημάτων παραδοσιακών μουσικών οργάνων και άλλα.
      Σχετικά με το καταστατικό σημειώνουμε ότι:
      1. Δεν έχουμε δει σε άλλη περίπτωση να δημοσιεύεται προσχέδιο καταστατικού.
      2.Τα μέλη των Συλλόγων όχι μόνο είχαν τη δυνατότητα να λάβουν γνώση του περιεχομένου του αλλά αυτά συνδιαμόρφωσαν το καταστατικό. Αν αυτό δεν συνέβει είναι εσωτερικό θέμα του κάθε Συλλόγου.
      3.Την Κυριακή ο κάθε ενδιαφερόμενος να γίνει ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου- Βιβλιοθήκης θα έχει στη διάθεσή του αντίγραφο του καταστατικού για να ενημερωθεί πριν υπογράψει. Εξυπακούεται ότι αν υπάρχουν προτάσεις ουσιαστικές για τη βελτίωσή του αυτές θα τεθούν υπόψη των Συλλόγων που είναι στην ουσία οι δημιουργοί του νέου Συλλόγου και δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα να γίνουν αποδεκτές.
      4. Σημειώνεται ότι το καταστατικό συνδιαμορφώθηκε με τη συμβολή 19 προσώπων, 14 τα Δ.Σ. των δυο Συλλόγων και 5 τα μέλη της Επιτροπής της Βιβλιοθήκης.
      5. Καλούνται όλοι “οι ενδιαφερόμενοι να γίνουν ιδρυτικά μέλη ή και αυτοί που γενικώς πασχίζουν για το καλό του χωριού” να έρθουν την Κυριακή να ενημερωθούν, να εκφράσουν την άποψή τους και να συμμετάσχουν -με λόγο ή αντίλογο- στην προσπάθεια για μια πιο στέρεη πορεία της Βιβλιοθήκης.
      6. Και το πιο ουσιώδες: Καλούνται όσοι νοιάζονται για την πορεία της Βιβλιοθήκης και επομένως και της πνευματικής και πολιτιστικής δραστηριότητας στο χωριό μας να πάρουν μέρος στις εκλογές που θα ακολουθήσουν την έγκριση του καταστατικού ώστε από κοντά να προσφέρουν ότι μπορούν στην εποικοδομητική πορεία της.
      Με καλή διάθεση μπορούμε να προσφέρουμε όλοι για το κοινό καλό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.