Το τοπικό συμβούλιο ευχαριστεί

Το τοπικό συμβούλιο Βρίσας ευχαριστεί τον Στρατή Ι. Μαργαρίτη, ο οποίος με δικό του μέσο απομάκρυνε όλα τα μπάζα που βγήκαν απ’ το σπάσιμο του τσιμέντου που αντικαταστάθηκε στα δυο κομβικά σημεία του χωριού μας (περίπου 15 δρομολόγια)

 

Σημείωση της σελίδας μας: Το τοπικό συμβούλιο του χωριού μας αξιοποίησε την απόφαση του Δήμου να χορηγήσει ορισμένα κυβικά έτοιμου σκυροδέματος σε κάθε κοινότητα αποφασίζοντας να αντικαταστήσει το κατεστραμμένο οδόστρωμα σε δυο κομβικά σημεία του χωριού.

Ο Στρατής Μαργαρίτης (σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση) αφιέρωσε τη χτεσινή μέρα για να απομακρύνει τα μπάζα που βγήκαν.

Η συντριπτική πλειοψηφία των χωριανών μας σεβάστηκε τις γνωστές ασπροκόκκινες κορδέλες που απαγόρευαν την κίνηση στα σημεία αυτά.

Ο τεχνίτης που έριξε το μπετό είχε πάρει τις αλφαδιές από χτες βάζοντας ενδεικτικά τούβλα σε ορισμένα σημεία.

Βρέθηκε όμως κάποιος ή κάποιοι που  αφαίρεσαν τις ασπροκόκκινες κορδέλες (τις έκλεψαν, δεν τις έσπασαν) και έκλεψαν και τα τούβλα που είχαν τοποθετηθεί!

Ο δράστης ή οι δράστες δεν έκλεψαν καρβέλια ψωμί, δεν ήταν Αγιάννηδες! Κρίμα!

20161116_123114

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.