Η τοπική κοινωνία ενεργοποιείται

Η τοπική κοινωνία της Βρίσας ενεργοποιείται και οργανώνεται για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή βοήθεια στην οικογένεια του Σάββα Λινάρδου.

Δημιουργήθηκε προς τούτο μια επιτροπή από εκπροσώπους των τοπικών φορέων για το συντονισμό της προσπάθειας. Η επιτροπή αποτελείται από τους:

  1. Παράκοιλα Στρατή, Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας, τηλ. 6945774657
  2. Σάμιο Ξενοφώντα, ιερέα                                                       τηλ. 6976461957
  3. Αποστολή Απόστολο, μέλος του τοπικού συμβουλίου,      τηλ. 6974609768
  4. Παπά Παναγιώτη, από το Σύλλογο “Αγ. Κων/νου”          τηλ. 6944550967
  5. Πατσατζή Χαράλαμπο, από το Σύλλογο εθελ. αιμοδοτών τηλ. 6973229972
  6. Κρικλάνη Ντίνα, από τον Ιππικό Σύλλογο                          τηλ. 6984035063

Η Επιτροπή θα φροντίσει για την προσωρινή στέγαση της οικογένειας (την εύρεση σπιτιού και την πληρωμή του ενοικίου) και προπαντός για την ανακατασκευή του σπιτιού της.

Προς τούτο δέχεται χρήματα που ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δίνει σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω μέλη και τα οποία θα συγκεντρώνονται στα χέρια του “ταμία” που θα οριστεί. Οι χρηματικές προσφορές θα δημοσιοποιούνται τόσο στην ιστοσελίδα μας όσο και στο περιοδικό “ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ”. Παράλληλα απολογιστικά θα δημοσιοποιούνται και οι δαπάνες στις οποίες θα προβαίνει η Επιτροπή ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή σκιά για τη διαχείριση των προσφορών.

Όσον αφορά την προσφορά υλικών τόσο για το στήσιμο του νοικοκυριού όσο και για την ανακατασκευή του σπιτιού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη της επιτροπής και να δηλώνουν τα διαθέσιμα υλικά που έχουν. Η επιτροπή στην πορεία σε συνεννόηση με την οικογένεια θα επικοινωνεί μαζί τους για να γίνεται η παραλαβή των ειδών που χρειάζονται. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ανάγκη ρουχισμού  γιατί ήδη έχουν συγκεντρωθεί αρκετά.

Ας βοηθήσουμε όλοι!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.