28η Οκτωβρίου στο χωριό.

“Χειμωνιάτικη” -ψυχολογικά τουλάχιστον-  μέρα η σημερινή με συννεφιά, αρκετή ψύχρα και δυνατό βοριά.

Το χωριό, πεντακάθαρο και αρκετά σημαιοστολισμένο, γιόρτασε την εθνική επέτειο. Στην εκκλησία τελέστηκε η δοξολογία με την παρουσία του Προέδρου της τοπικής Κοινότητας Στρατή Παράκοιλα και του δημοτικού συμβούλου Λέσβου Στρατή Καραγεωργίου. Τα παιδιά του δημοτικού σχολείου έδωσαν την καθιερωμένη ζωντάνια αλλά η παρουσιά τους συντελεί και στο να αυξάνεται  το εκκλησίασμα με την προσέλευση των γονιών τους.

Τον πανηγυρικό της μέρας εκφώνησε από στήθους ο δάσκαλος Θέμης Ναούμης ο οποίος στη συνέχεια είχε και την επιμέλεια των ποιημάτων και των επετειακών τραγουδιών που εξαιτίας της κακοκαιρίας τα ακούσαμε στην εκκλησία.

20161028_102048

Στη συνέχεια στο “Ηρώον” ΄πραγματοποιήθηκε  το τρισάγιο και τραγουδήθηκε ο εθνικός ύμνος. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μοιράστηκαν στα παιδιά σάντουιτς και χυμοί.

Υ.Γ. Η προσέλευση αρκετού κόσμου στο “Ηρώον” και ο δυνατός βοριάς έστρεψε πολλά βλέμματα προς τα δυο κατάξερα πεύκα που ετοιμάζονται να …οριζοντιωθούν (έχουμε αναφερθεί εδώ και μήνες) και προκάλεσε αρκετές συζητήσεις. Όλοι εύχονται να μη συμβεί το ατύχημα και πέσουν σε κεφάλια ή αυτοκίνητα αλλά με εξορκισμούς δε λύνεται το πρόβλημα. Τα δέντρα αυτά πρέπει να κοπούν …χτες!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο 28η Οκτωβρίου στο χωριό.

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    χ]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ Κ 3 ΛΕΒΕΝΤΕΣ

    ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ????

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .

    ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΦΑΓΟ ΚΡΑΤΟΣ ?????

    ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.