Τα εγκαίνια του Αγίου Νικολάου…

Πραγματοποιήθηκαν χτες το απόγευμα τα εγκαίνια του Αγίου Νικολάου. Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, ο οποίος φαίνεται να έχει αναρρώσει από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, τελέστηκε ο αγιασμός των Θυρανοιξείων και στη συνέχεια ο Εσπερινός. Τον Μητροπολίτη συνόδευαν, εκτός απ’ τον ιερέα μας, ο αρχιμανδρίτης και Ηγούμενος της Μονής Δαμανδρίου και ο εφημέριος του Λισβορίου.

Παρέστησαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, ο οποίος είχε την φροντίδα για την ανέγερσή του, καθώς και του Συλλόγου της  Αθήνας, ο οποίος βοήθησε. Επίσης παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Πολιχνίτου και καθαριότητας, η πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας μας και τα μέλη του συμβουλίου, ο καθηγητής του ΕΜΠ κ. Μουτζούρης, ο γιατρός Στρατής Παττακός, ο καθηγητής του Παν. Αιγαίου κ. Καλαμποκίδης και πολλοί άλλοι χωριανοί   ή παραθεριστές των Βατερών

Σήμερα το πρωί τελέστηκε η θεία λειτουργία και προσφέρθηκαν κεράσματα με προεξάρχουσα φυσικά την παραδοσιακή μας “πλατσέντα” 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.