Μια εξαιρετική εκδήλωση απ’ το Γυμνάσιο και το Λύκειο Πολιχνίτου

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική εκδήλωση απ’ το Λύκειο και το  Γυμνάσιο Πολιχνίτου στο κατάμεστο Πολύκεντρο με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου. 

Μια εξαιρετική εκδήλωση παρουσίασαν χτες το Γυμνάσιο και το Λύκειο Πολιχνίτου με την ευκαιρία της Εθνικής γιορτής της 25ης Μαρτίου. Μια γιορτή αλλοιώτικη απ’ τις συνηθισμένες επετειακές που με χορούς, μουσική, χορωδιακά και ατομικά τραγούδια, δρώμενα και διαλόγους μας παρουσίασε την πορεία του σκλαβωμένου ραγιά, που απ’ την άλωση της Πόλης κράτησε άσβεστη τη σπίθα της λευτεριάς μέσα απ’ τον Ερωτόκριτο, το Διγενή Ακρίτα, το Μέγα Αλέξανδρο (τον ήρωα του Καραγκιόζη) και τον τροπαιοφόρο Άγιο Γεώργιο. Μια εκδήλωση που είχε τη σφραγίδα της θεατρολόγου και φιλολόγου Θεοδώρας Βουτσά αλλά και τα δροσερά αποτυπώματα των παρεμβάσεων της φιλολόγου Άννας Γκούρα. Μια εκδήλωση που τιμά τα σχολεία μας, τους εκπαιδευτικούς μας και τον τόπο μας γενικότερα.

Περισσότερα στη σελίδα του facebook.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.