Αίτημα για ΑΤΜ

Επιστολή προς τους υπεύθυνους της Εμπορικής Τράπεζας έστειλε ο Σύλλογος Βρισαγωτών της Αθήνας με την οποία ζητά να τοποθετηθεί ένα ΑΤΜ στο χωριό ή στα Βατερά.

Με δεδομένο ότι μέχρι τώρα η προσπάθεια γινόταν για τη διάσωση του υποκαταστήματος στον Πολιχνίτο, το καινούριο (ή μάλλον το ανανεωμένο) αυτό αίτημα μπορεί να χαρακτηριστεί από δυο παροιμίες:

Ή “στη βράση κολλάει το σίδερο” ή “δώσε θάρρος στο χωριάτη ν’ ανεβεί και στο κρεββάτι”  !!!

Η επιστολή του Συλλόγου έχει ως εξής:

Προς                                                                       

        1.Δ/ντη Εμπορικης    Μυτιλήνης                                                                              

       2.Δ/ντριαΕμπορικής Πολιχνίτου  

                                                                                         

                                                                                                  Αθήνα22/03/2010           

Κύριοι

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το μεγάλο ρίσκο που πήρατε να εισηγηθείτε και να πετύχετε  τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος του Πολιχνίτου. Όλοι  οι τοπικοί φορείς θα πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια σας αυτή και να αποδείξουν στους ανωτέρους σας ότι η πρωτοβουλία σας ήταν και  ορθολογική και βιώσιμη. 

Με την παρούσα επιστολή μας όμως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  για ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί τους κατοίκους της περιοχής μας  και είναι αίτημα όλων των κοινωνικών φορέων της τοπικής κοινωνίας .

Τα χωριά μας η γραφική  Βρίσα Λέσβου , μαζί με το καλοκαιρινό παραθαλάσσιο θέρετρό μας τα Βατερά ,που βρίσκονται σε απόσταση 2 χλμ μεταξύ τους ,έχουν μόνιμους κατοίκους γύρω στους 2.000 το χειμώνα, το δε καλοκαίρι ξεπερνούν τις 5.000 .

Είμαστε κατ’ εξοχήν Αγροτική Περιφέρεια και κατά βάση πελάτες της  Εμπορικής Αυτή η σχέση μας είναι διαχρονική και πηγάζει από αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση.

Θέλουμε αυτή η αμοιβαία εκτίμηση να διαιωνιστεί και στο μέλλον. Γι αυτό σε συνδυασμό και με την τεχνολογική εξέλιξη ζητάμε να τοποθετηθεί στη Βρίσα  ή στα Βατερά σε ένα από δεκάδες μαγαζιά , εστιατόρια , ξενοδοχεία που λειτουργούν ή όπου  άλλού εσείς νομίζετε ότι είναι λειτουργικότερο και ασφαλέστερο ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (Α.Τ.Μ).

Η τοποθέτησή του μηχανήματος Α.Τ.Μ. στην περιοχή θα θεωρηθεί από τους κατοίκους της περιοχής μας ως η μεγαλύτερη προσφορά της Εμπορικής  Τράπεζας στους ακρίτες του νησιού μας, δεδομένου ότι αν αναλογισθείτε ότι οποιαδήποτε χρηματο-οικονομική συναλλαγή και εάν χρειαστεί ο κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής, θα πρέπει να πάει στο Πολιχνίτο (10 χλμ)  

Εκτιμούμε, ότι  για λόγους οικονομικούς, κοινωνικούς, αναπτυξιακούς, αλλά και εθνικούς πού τόσο ευαισθησία έχετε,-και την έχετε δείξει έμπρακτα – θα υλοποιήσετε το δίκαιο αίτημα μας τοποθετώντας το μηχάνημα του Α.Τ.Μ. στην γενέτειρα μας τη  Βρίσα ή στα γραφικά Βατερά.

 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.

 Για το Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΒΑΣ. ΨΑΡΙΑΝΟΣ                                                                     ΚΩΝ. ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.