Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί και ενημερώνει

sima_vivl_smallΗ Βιβλιοθήκη Βρίσας ευχαριστεί το Σύλλογο Βρισαγωτών της Αθήνας για την κατάθεση του ποσού των 500€ στον μουσικό κουμπαρά απ’ τον οποίο πληρώνεται ο δάσκαλος που μαθαίνει στα παιδιά παραδοσιακά μουσικά όργανα. Οι ευχαριστίες αυτές αντανακλούν στον καθένα που συμμετείχε στον χορό της Δευτέρας στον Πλάτανο και πρόσφερε ότι μπορούσε ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Με την ευκαιρία αυτή η Βιβλιοθήκη ενημερώνει ότι τα μαθήματα της μουσικής για 12 μήνες χρειάζονται 2500-3000 € (ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών που παρακολουθούν και κατά συνέπεια των ωρών διδασκαλίας που γίνονται).

Από τα χρήματα αυτά το 40% περίπου δίνουν οι γονείς των παιδιών (10€ το μήνα). Ένα μέρος επίσης συγκεντρώνεται από προσφορές ιδιωτών για τον συγκεκριμένο αυτό σκοπό. Τα υπόλοιπα συμπληρώνονται από το Σύλλογο της Αθήνας και από τη Βιβλιοθήκη. Ήδη για το εννιάμηνο Οκτ 2015 – Ιουν 2016 ο Σύλλογος έδωσε 330 περίπου € και η Βιβλιοθήκη 210.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.