Στη μνήμη Στέλιου και Πελαγίας Γραγουδά

sima_vivl_smallΣτη μνήμη του πατέρα του Στέλιου και της μητέρας του Πελαγίας, που έφυγαν απ’ τη ζωή πριν από είκοσι και δέκα χρόνια αντίστοιχα, ο Βαγγέλης Γραγουδάς πρόσφερε από χίλια (1000)€ στον εθελοντικό κουμπαρά της τοπικής Κοινότητας και στη Βιβλιοθήκη του χωριού μας.

Ο διαπρεπής στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα -και απλοϊκός στο χωριό μας- χωριανός μας είχε την καλή διάθεση να επισκεφτεί, συνοδευόμενος και από τον γαμπρό του Γιώργο Γεωργή, τη Βιβλιοθήκη του χωριού στην οποία είχαν προσκληθεί και ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Στρατής Παράκοιλας με τον άμεσο συνεργάτη του Απόστολο Αποστολή.

Έγινε μια συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων  για θέματα πρωτίστως του χωριού και δευτερευόντως της Βιβλιοθήκης και εξέφρασε έμπρακτα τη στήριξή του στις προσπάθειες που γίνονται με τις παραπάνω προσφορές του.

Εκ μέρους και των τοπικών μας ηγετών που παραβρέθηκαν στη συνάντηση εκφράζω τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο για τις χρηματικές προσφορές του όσο και για τις γόνιμες απόψεις που μαζί με τον Γιώργο μας κατέθεσαν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.