Μουσικομανία!

Πολλή ζωντανή μουσική φέτος! Τόση που είναι δύσκολο να την παρακολουθήσει κανείς. Γι αυτό και η σελίδα μας σταμάτησε να την προαναγγέλει. Θα κάναμε λάθη και παραλείψεις σίγουρα που ενδεχομένως να μας εξέθεταν.

Τις τελευταίες (εργάσιμες) μέρες της βδομάδας ζωντανή μουσική μάθαμε ότι είχαν ο “Μύλος” και η “Θάλασσα”. 

Χτες είχε ο “Ζούρος” (με πολύ κόσμο) και το “Heaven seven”! Και να σημειωθεί ότι χτες είχε διασκέδαση με dj ο γάμος στα “Ρίχια” αλλά και ακόμα ένας γάμος (ο γαμπρός από τον Πολιχνίτο) στο “Ειρήνη”.
Χτες όμως (προς τα …δυτικά μας) υπήρχε και η εκδήλωση για τα όστρακα στη Σκάλα Πολιχνίτου με πολύ κόσμο, μουσική (ζωντανή) και χορό. Ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση την οποία “εκμεταλλεύτηκαν” και αρκετοί επώνυμοι.

Και προς τα ανατολικά μας όμως υπήρχε μουσικό “μπλόκο” από την εθελοντική ομάδα του Αμπελικού, η οποία διασκέδαζε στο ετήσιο χορό της.

Φτάνουμε όμως στο ζενίθ του καλοκαιριού, οι παραθεριστές έχουν αυξηθεί και γι αυτό αυξημένη κίνηση υπήρχε σε όλα τα καταστήματα των Βατερών. Και σήμερα το μεσημέρι η παραλία ήταν “φίσκα”!

Καλή συνέχεια τον Αύγουστο!

Σημείωση: Πληθαίνουν οι φωνές (δεν εννοούμε μόνο τους ανώνυμους στη σελίδα μας αλλά τα ποικίλα σχόλια στα καφενεία) οι οποίες αναφέρουν ενέργειες κάποιων καταστηματαρχών στα Βατερά της κατηγορίας της “αρπαχτής”. Από λίγους γίνονται αλλά τα απόνερα τους παίρνουν “τα Βατερά” και επομένως όλους! Και είναι κρίμα για τους σωστούς επαγγελματίες που ΥΠΑΡΧΟΥΝ στα Βατερά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Μουσικομανία!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καιρος ειναι η ανωνυμοι να γινουν επωνοιμη και να γραφωνται ονοματα για αυτους που κανουν καταγγελιες στο χωριο και αρπαχτες στα βατερα

  2. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ .ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΤΩΝ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΡΠΑΧΤΗ.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    να φερουμε κουνιστες κ κουνιστους

    απο την ευρωπαικη ενωση των μπουστηδων

    για αναπτυξη του σεξοτουρισμου οπωσ κ των ΚΤΗΝΟΒΑΤΩΝ

    ΓΕΡΜΑΝΩΝ .

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ???????

    ΕΥΡΩ ΠΕΟΣ ΠΟΛΥΧΝΙΤΟΥ Κ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    καλα σε καταλαβα,τοσο κομπεξ ρε ανθρωπε κατι θα εκρυβε απο πισω..κυριολεκτικα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.