“Ουδέν κακόν αμιγές καλού”

Χτες σας αναφέραμε για την επιστολή του Γενικού Διευθυντή Λιανικής Τραπεζικής της Εμπορικής Τράπεζας κυρίου Μωυσή (η οποία είχε ημερομηνία 20 Μαρτίου) προς τον κ. Κατράνη και γενικότερα την Επιτροπή που είχε συσταθεί για την αντιμετώπιση του θέματος και με την οποία δηλώνονταν κατηγορηματικά ότι η Εμπορική Πολιχνίτου θα κλείσει.

Προχτές όμως σας είχαμε γράψει για το κλείσιμο της συνεταιριστικής Τράπεζας που άλλαζε τα δεδομένα και ενίσχυε τα επιχειρήματα για να μην κλείσει  το υποκατάστημα της Εμπορικής.

Σήμερα ενημερώθηκαν οι φορείς της περιοχής από τον κ. Γιώργο Κουκούλα, πρώην Διευθυντή των καταστημάτων της Εμπορικής σε Πολιχνίτο και Μυτιλήνη, ότι τελικά την τελευταία στιγμή άλλαξε η απόφαση και το υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στον Πολιχνίτο δεν θα κλείσει.

Την πληροφορία αυτή μας την επιβεβαίωσε και ο κ. Παναγιώτης Χιωτέλλης, Διευθυντής του υποκαταστήματος της τράπεζας στην Καλλονή και πριν λίγα χρόνια αυτού του Πολιχνίτου.

Είναι γεγονός ότι τα δυο αυτά στελέχη της Εμπορικής, πρώην και νυν, με τις γνωριμίες και τις διασυνδέσεις που έχουν, αλλά και τις γνώσεις τους για το τραπεζικό γίγνεσθαι της περιοχής μας έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να επικρατήσει η λογική. Χρειάζεται για τούτο ένα ευχαριστώ από όλους μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο “Ουδέν κακόν αμιγές καλού”

  1. Ο/Η ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    ενα μεγάλο ευχαριστώ για την παραμονή του καταστήματος της Εμπορικής στο Πολιχνίτο πρέπε να πουμε και στο Διευθυντή της Εμπορικής Μυτιλήνης στο κύριο Αναστασίου Απόστολο ο οποίος ανέλαβε το ρίσκο της λειτουργείας του ανωτέρου υποκαταστήματος .Ας μη ξεχνάμε οτι ύπήρξε για αρκετό καιρο υπάλληλος του συγκεκριμένου καταστήματος.Η τοπική κοινωνία πρέπει να στηρίξει το κατάστημα με ολες τις δυνάμεις της και να επιβεβαιώσει οτι οι προσπάθειες και το ρίσκα μερικών ανθρώπων επιασαν τοπο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.