Ξυπνούν οι αναμνήσεις!

Η δημοσίευση της παρακάτω φωτογραφίας ξύπνησε, όπως συμβαίνει πάντα, αναμνήσεις για αγαπημένα πρόσωπα. Για τις σημειωμένες στη φώτο η Μαρία Γομοπούλου μας γράφει:

Χωρίς τίτλοΟι δυο κοπέλες ειναι οι αδελφές του πεθερού μου Παναγιώτη Γομοπουλο.  Η όρθια ειναι η Άννα που είχε μια κόρη τη Φανουλα και η καθυστη ειναι η Μαρία (καλη κεντηστρα).  Θεός συχωρεστους ολους.  Της Μαρίας ο γιος ειναι ο Κώστας Μακογλου που έρχονται τα καλοκαίρια με τη γυναίκα του Ελένη.

Σημείωση: Τη Φανούλα τη θυμηθήκαμε και μεις γιατί για κάποιο διάστημα φιλοξενούνταν από το θείο της στην παλιά αξέχαστη γειτονιά μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ξυπνούν οι αναμνήσεις!

  1. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Για την ιστορία και μόνο : Ένα αντίγραφο της φωτογραφίας αυτής μας έστειλε το 2013 από την Ολλανδία που κατοικεί μόνιμα ο Στρατής ο Προκοπίου για την μνήμη της μάνας του Καλλιόπης Προκοπίου , η οποία είναι μέσα στη φωτογραφία καθώς και η γειτόνισά της, Μαρία Πορτογλή, για να δημοσιεύσουμε στον Αντίλαλο.Σήμερα με την ανάρτησή της φωτογραφίας αυτής στο vatera .gr μάθαμε πολλά ονόματα γυναικών που είναι στη φωτογραφία αυτή καθώς και την χωροταξική θέση της φωτογραφίας ….Εάν και άλλοι γνωρίζουν προσφιλή τους πρόσωπα να δημοσιοποιήσουνε τα ονόματά τους γιατί μας ενδιαφέρει για το αρχείο του Συλλόγου μας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.