Ξεκίνησαν δυνατά!!!

Για τα Βατερά ο λόγος που χτες και σήμερα με όλα τα καταστήματα πια ανοιχτά ξεκίνησαν με ελπίδες για μια καλή τουριστική περίοδο.

Η κίνηση ήταν πολύ καλή και έμοιαζε ως να είμασταν σε “φουλ σεζόν”!!! Βοήθησε βέβαια και ο εξαιρετικός καιρός με υψηλή θερμοκρασία και τη θάλασσα τις περισσότερες ώρες της μέρας ακύμαντη και …προκλητική!

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη χρονιά που τα Βατερά τέτοια εποχή είναι έτοιμα και από πλευράς υποχρεώσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όχι μόνο σχετικά με τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό της παραλίας, του παραλιακού δρόμου και όλων των εσωτερικών δρόμων αλλά και σε σχέση με τα προαπαιτούμενα για τη διεκδίκηση της γαλάζιας σημαίας. Η ναυαγοσώστρια στη θέση της με (για πρώτη φορά) ξύλινο διάδρομο για να μετακινείται από τον πύργο παρατήρησης στην ακρογιαλιά και από απέναντι να την παρατηρούν οι …σημαδούρες που έχουν ήδη ποντιστεί.

Καλή συνέχεια και οι …εκτός μην καθυστερείτε!!! Είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.