Ολοκληρώθηκε!

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στις 6.30 το πανηγύρι του χωριού μας.

Η δεύτερη μέρα του πανηγυριού ήταν πιο τυχερή απ’ την πρώτη. Από το απόγευμα η βροχή έκανε υπομονή μέχρι τις 2 περίπου τα ξημερώματα γι αυτό δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα σε όσους είχαν στρωθεί σε τραπέζια έξω. Και η νυχτερινή βροχή όμως δεν δημιούργησε πρόβλημα διότι αυτοί που γλεντούσαν είχαν μειωθεί και έτσι στριμώχτηκαν στα ενδότερα.

Είχαν μειωθεί αριθμητικά αλλά όπως μου είπαν είχε αυξηθεί στο κατακόρυφο το το κέφι και το γλέντι είχε ανάψει. Γι αυτό στις 6.30 το πρωί ο καφετζής αναγκάστηκε να …τραβήξει το φις απ’ την πρίζα για να σταματήσει η μουσική!

Κατά πληροφορίες τη μουσική χτες πλήρωσαν ο Σύλλογος ” Άγιος Κων/νος”, το τοπικό συμβούλιο, ένας ανώνυμος στη μνήμη των γονέων του και φυσικά το κατάστημα του Μπινή στο οποίο μέσα έπαιζε η μουσική.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Σημείωση: Η προσφορά χρηματικού ποσού, εργασίας ή υλικού οποιουδήποτε χωριανού μας, όπου αυτός θέλει, στη μνήμη των γονέων του ή κάποιου άλλου αγαπημένου του προσώπου είναι σίγουρα αξιέπαινη πράξη γιατί όχι μόνο βοηθά στο να υλοποιηθεί κάτι που αυτός θεωρεί χρήσιμο αλλά προπαντός γιατί δείχνει την εκτίμηση, τη ευγνωμοσύνη του και την άσβεστη μνήμη του προς τα πρόσωπα αυτά.

Όταν όμως λέμε  δημόσια “στη μνήμη” σημαίνει να θυμηθεί (μνήμη) και ο κόσμος το πρόσωπο προς τιμή του οποίου έγινε η προσφορά. Η ανώνυμη προσφορά στη μνήμη κάποιου ανώνυμου προσώπου νομίζουμε ότι δεν εκπληρώνει το σκοπό της.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.