Απτόητοι!!!

Χτες Δευτέρα γράφαμε ότι κατά τις 7 το απόγευμα έβρεξε λίγο δημιουργώντας προβληματισμό για την εξέλιξη της βραδιάς και συνακόλουθα του πανηγυριώτικου γλεντιού.

20160502_202337Όσοι καθόμασταν νωρίς στο καφενείο κοιτούσαμε τον ουρανό προς τα πάνω και προφητεύαμε αν έρχεται ή όχι βροχή. Την ίδια ώρα οι μαγαζάτορες δεν ασχολούνταν με τον ουρανό αλλά με την τακτοποίηση των τραπεζιών με βάση τις παραγγελίες που είχαν, αδιαφορώντας για την εξέλιξη του καιρού (ίσως με βάση το “και έτσι χαμένοι κι αλλιώς χαμένοι”) ενώ η μουσική κομπανία οργανώνονταν μέσα στο μαγαζί του Βερβάτη που ευχενικά παραχωρήθηκε ώστε στην ακραία περίπτωση να προστατευθεί ο εξοπλισμός τους.

Το γλέντι άρχισε κανονικά με πολύ κόσμο στον Πλάτανο και καλό κέφι. Κατά τις 1.3020160503_000858 τα μεσάνυχτα όμως ήρθε μια πολύ δυνατή μπόρα διάρκειας 3-4 μόλις λεπτών, που ήταν αρκετά για να γίνουν όλα μούσκεμα. Η συνέχεια δεν ήταν αυτή που φαντάζεστε δηλαδή ότι όλα τέλειωσαν εκεί. Απτόητοι συνέχισαν το γλέντι το οποίο έληξε κατά τις πέντε το πρωί!

Στα χάπενινγκ της βραδιάς η εμφάνιση δυο ταλέντων που τραγούδησαν μερικά κομμάτια: Η μικρή Κωνσταντίνα Αλβανού του Γιάννη και της Αναστασίας (εγγονή της Παναγιώτας Π. Βάσσου) και η νεαρή Μαρία Κ. Γεωργάκα. Μπράβο και καλή συνέχεια!

Και του χρόνου!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.