Ο Γιώργος Σταυρινός ανοίγει τα φτερά του!

Τον Γιώργο Σταυρινό, γιο του Μάριου, το γνωρίσαμε πριν χρόνια, μικρό παιδί ακόμα, στα Βατερά ακούγοντάς τον κάθε καλοκαίρι να παίζει μουσική στο σπίτι του παππού του, όπου έμενε για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε μας αποδεικνύουν ότι ο Γιώργος άνοιξε τα φτερά του για σημαντικά επιτεύγματα. Πάνω στη σκηνή του Halfnote μαζί με τον Γιώργο Χατζηνάσιο για τον μικρό μουσικό μας δεν είναι μικρό πράγμα.

α βΕπειδή είχαμε άγνοια για το τί είναι το Halfnote ψάξαμε στο διαδίκτυο και είδαμε ότι σ’ αυτό τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο θα παρουσιαστούν οι ο Eric Alexander και ο Vincent Herring, η Γιοβάννα με τις καλύτερες στιγμές του Λάκη Παπαδόπουλου, ο Στέφανος Κορκολής, ο Κώστας Χατζής, η Μαίρη Λίντα, ο Σπανός , ο Χαλκιάς και πολλοί άλλοι ξένοι καλλιτέχνες.

Στην αρχική του σελίδα διαβάσαμε:

Το Half Note ανοίγει στις 23 Οκτωβρίου και μια μοναδική μουσική χρονιά αρχίζει στο γνωστό μας στέκι. Με την τριαντάχρονη εμπειρία του, ετοιμάζεται να απογειώσει τη διασκέδαση της νύχτερινής Αθήνας για μια ακόμη χρονιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, όπως πάντα, πολλά διαφορετικά είδη μουσικής από όλο τον κόσμο και ό,τι ποιοτικότερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη παγκόσμια μουσική σκηνή!
Ένα ταξίδι στον κόσμο!
Πολλά τα σχήματα που θα ανέβουν στη σκηνή του Half Note και φέτος. Και φυσικά πολλά και διαφορετικά τα είδη της μουσικής που θα απολαύσουμε. Jazz, Blues, Funk, Acid αλλά και Tango, Flamenco, Ethnic έως και Ηip Hop.
Όλες οι μουσικές του κόσμου θα βρουν το χωρο τους στο φετινό πρόγραμμα αλλά το πιο εντυπωσιακό θα είναι οι μοναδικές και πρωτότυπες συνεργασίες και φυσικά τα crossover σχήματα που η μουσική τους διαπερνάς και συνδυάζει πολλά διαφορετικά είδη και φόρμες μουσικής έκφρασης!

Γίνεται επομένως φανερό το επίτευγμα του Γιώργου για το οποίο τον συγχαίρουμε, αυτόν και την οικογένειά του, και ελπίζουμε να δοθεί η ευκαρία να τον απολαύσουμε και στα Βατερά!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Ο Γιώργος Σταυρινός ανοίγει τα φτερά του!

  1. Ο/Η Μαρία και Βαγγέλης λέει:

    Ενα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στον Γιώργο,ένα παιδί με ήθος και αρχές,που έκανε και κάνει περήφανους τους γονείς του τους συγγενείς του και όλο το χωριό!Ευχόμαστε μέσα απ’την καρδιά μας να έχει υγεία για να συνεχίσει αυτό που αγαπάει,να έχει επιτυχίες, αναγνώριση,μεγάλες ευκαιρίες, σπουδαίες συνεργασίες και γνωριμίες και δύναμη,υπομονή και επιμονή ώστε να μεγαλουργήσει!!!!Και πάλι μπράβο!!!!

  2. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

    Το Γιώργο τον πρωτοείδα να χορεύει στο χορευτικό του συλλόγου Πολυχνίτου και Βρισας.Ενα μικρό καταπληκτικό αγοράκι που ήθελε να λάβει μέρος και στο θεατρικό τμήμα.Μετα τον έχασα .Ρωτησα και μου είπαν οι δικοί του ότι είχε πολλές δραστηριότητες και δεν είχε χρόνο.Τον ξαναείδα φέτος στην κοπή της πίτας να παραλαμβάνει το βραβείο του και να χορεύει όμορφα όπως τον θυμόμουν μικρό.Τα γραπτά του πολύ ωραία μολονότι όπως του επισήμανε απαισιόδοξα για την ηλικία του και για την εικόνα που εγώ είχα σχηματίσει στο μυαλό μου για εκείνον.Παντως μου χαμογέλασε γλυκά και μου είπε ότι είναι λιγο παλιά.Εγω Παντως ολόψυχα του εύχομαι επιτυχίες σε ότι καταπιαστεί και αισιοδοξία χαρά μουσική και τραγούδι στη ζωή του.

  3. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ Ν. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ λέει:

    Πολλά συνχαρητήρια!!!,και είσ’ανώτερα, με υγεία και χαρά!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.