Επιμόρφωση από απόσταση

Με ένα μήνυμά της η Γεωργία Τσουκαλοχωρίτη μας ενημερώνει για μια δυνατότητα επιμόρφωσης από απόσταση. Το μήνυμά της έχει ως εξής:
Ανακάλυψα τυχαία πως το πανεπιστήμιό που φοιτώ, προσφέρει κάποια ανοιχτά μαθήματα. Δηλαδή, υπάρχουν, απ’ ότι κατάλαβα, οι διαλέξεις βιντεοσκοπημένες με κάποιες σημειώσεις. Υπάρχουν διαλέξεις από πολλά τμήματα του ΕΚΠΑ όπως θα δείτε. Δεν χρειάζεται εγγραφή ή δεν υπάρχει κάποια οικονομική χρέωση. Είναι ενδιαφέρον και πιστεύω πως θα ήταν καλό να γνωστοποιηθεί. 
Καλή συνέχεια,
Επισκεφθήκαμε τη σχετική σελίδα και είδαμε ότι κάποιες θεματικές ενότητες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην πρώτη σελίδα υπάρχει η παρακάτω ενημέρωση:

Η δράση Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στοχεύει στην ανάπτυξη ανοικτών ψηφιακών μαθημάτων, διαθέσιμων δωρεάν τόσο στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αθηνών, όσο και στο ευρύ κοινό. Η δράση αυτή υποστηρίζει και ενισχύει το δημόσιο χαρακτήρα και την αποστολή του Πανεπιστημίου. Με τον όρο Ανοικτό Μάθημα νοείται η ελεύθερη πρόσβαση στο περιβάλλον του μαθήματος και στο εκπαιδευτικό υλικό του.

Καλή επιμόρφωση!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.