Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων

Από τις προχτεσινές εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου του χωριού μας εκλέχτηκε ένα ριζικά νέο συμβούλιο το οποίο έχει ως πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο Δημήτρης είναι ο πρώτος εδώ και δεκαετίες άρρεν πρόεδρος του Συλλόγου διότι μέχρι τώρα με το Σύλλογο απαξιούσαν να σχοληθούν οι άντρες γονείς των παιδιών.

Η Γιώτα Δροσίνη και η Κατερίνα Μαργέτα, που πλειοψήφησαν στις εκλογές με 20 ψήφους η κάθε μια, αρκέστηκαν στις θέσεις της αντιπροέδρου και της γραμματέως του Συλλόγου αντίστοιχα. Χρέη ταμία ανέλαβε η Μυρσίνη Τσέλεκα και μέλος η Μυρσίνη συζ. Αριστείδη Καλατζή.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και πολλές προσπάθειες για το καλό των παιδιών, του σχολείου και επομένως της τοπικής κοινωνίας γενικότερα.

Στα θετικά του απερχόμενου συμβουλίου ανήκει και η επανειλημμένη δραστηριοποίηση της ομάδας εθελοντών του χωριούγια την αντιμετώπιση αναγκών του σχολείου,  η οποία πιστεύουμε ότι θα είναι συμπαραστάτης και του νέου Δ.Σ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.