Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια (2)

Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια και από παθολογικά αίτια και το όρθια κουφάρια τους κάποτε θα πέσουν. Καλά είναι να προλαβαίνουμε την πτώση τους ιδιαίτερα όταν αυτή -όποτε γίνει- μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα διερχόμενα απ’ τον κεντρικό δρόμο αυτοκίνητα.

Εκτός απ’ αυτό όμως τα δέντρα αυτά, μιας και βρίσκονται σε ένα μικρό αλσύλιο που φυτεύθηκε από ανθρώπινα χέρια για να στολίζει και να “δροσίζει” ήρωες, θα πρέπει έγκαιρα να αντικατασταθούν από άλλα πριν απογυμνωθεί ο χώρος τελείως δεδομένου ότι έχουν κοπεί και άλλα για την ίδια αιτία.

Ίσως μάλιστα είναι καλό να μη φυτευτούν πεύκα αλλά άλλα δέντρα πιο ανθεκτικά (π.χ. ευκάλυπτοι)

20160126_130814 20160126_130806

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια (2)

  1. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αθήνας με επιστολή του στις 4/9/2015( βλέπε Αντίλαλος Νο 58)προς τον Αντιδήμαρχο Λέσβου υπεύθυνο πρασίνου κύριο Καρασάβα Νικόλαο έκανε γνωστό ότι τα τρία πεύκα στο Ηρώων έχουν προσβληθεί από τον ιό ‘ μαρσαλίνα’ και θέλουν άμεση υλοτόμηση . Η αντίδραση της Δημαρχίας ήταν άμεση στο αίτημα μας και γίνεται άμεση αυτοψία από τον Υπάλληλο του Δήμου και από το Τοπικό Συμβούλιο Βρίσας . Μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος ότι όταν βγει εργολαβία για την κοπεί δένδρων θα είναι τα πρώτα που θα κοπούν. Μέσα στην εβδομάδα αυτή θα φυτευτούν και τα δεντράκια στο Ηρώων από το Σύλλογο μας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.