Από το Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών ” Άγιος Παντελεήμων”

simaΘέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους τους εθελοντές που αιμοδότησαν στα πλαίσια της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας την περασμένη Τρίτη.

Καλωσορίζουμε τα 7 νέα μέλη που αιμοδότησαν για πρώτη φορά σε αιμοδοσία του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογός μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση των συντοπιτών μας που έχουν ανάγκη θεωρεί δε ότι με το να χορηγεί αίμα και σε μη αιμοδότες ευαισθητοποιεί τους ίδιους και το περιβάλλον τους ώστε μελλοντικά να προσφέρουν και αυτοί αίμα για τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους μας.

Επίσης προτείνει στους αιμοδότες που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τώρα αίμα να συνδυάσουν με προσεχείς  δουλειές τους στη Μυτιλήνη μια επίσκεψη στο Νοσοκομείο για αιμοδοσία για λογαριασμό του Συλλόγου μας.

Με την ευκαιρία ανακοινώνει ότι από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την ημέρα της αιμοδοσίας δεν άλλαξε η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου και για τούτο όσοι χρειάζονται αίμα θα πρέπει να επικοινωνούν αποκλειστικά με τον πρόεδρο του Συλλόγου Μπάμπη Πατσατζή.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.