Χριστούγεννα 2015 στα Βατερά!

Η φωτογραφία είναι “της ώρας” και όχι αρχείου!

20151225_131144Πιστή στο χριστουγεννιάτικο ραντεβού της με τη βατεριανή θάλασσα η κα Μαρίτσα Χαχαδάκη δείχνει πανευτυχής στην αγκαλιά της συνονόματής της εγγονής (κόρης του Γιάννη). Είχε να κάνει μια υπόδειξη σε μένα και μια παρατήρηση προς όλους μας: “Μη ξεχάσεις να αναφέρεις το “ετών 72“” ήταν η υπόδειξη και η παρατήρηση: “Τί βλακεία που κάνει ο κόσμος να μην κάνει μπάνιο με τέτοια θάλασσα!”

Πράγματι η θάλασσα και σήμερα ήταν εξαιρετική και η θερμοκρασία πολύ καλή ώστε ο συνδυασμός τους να αποτελεί ισχυρή πρόκληση προς όλους τους …διστακτικούς!

Να είσαι γερή κα Μαρίτσα, να χαίρεσαι τα παλληκάρια σου και τα εγγόνια σου και έτσι να τα παρασέρνεις  …στα νερά σου!

Κατά τα άλλα η μέρα των Χριστουγέννων στο χωριό κυλά ήρεμα, όπως συνήθως, με τα πιτσιρίκια να τονίζουν  ψάλλοντας τα κάλαντα συνοπτικά το περιεχόμενό της …με το αζημίωτο.

Χτες είχε χοροεσπερίδα στου “Προκοπίου” ο αθλητικός όμιλος Βασιλικών, σήμερα έχει μουσική το κατάστημα και αύριο χορεύει ο ΑΟΠ στο Σκαμνιούδι.

Και του χρόνου!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.