Ήρθε και το σαντούρι!

Ήρθε και το σαντούρι το οποίο από την Πέμπτη θα βοηθά τα παιδιά στην ώρα του μαθήματος. Για την καλύτερη αξιοποίηση τόσο του σαντουριού όσο και των δυο μπουζουκιών και του ενός τζουρά που είχαμε παραλάβει πριν λίγες μέρες η επιτροπή 16112015146λειτουργίας της βιβλιοθήκης αποφάσισε να παρατείνεται το καθημερινό ωράριο λειτουργίας της βιβλιοθήκης ώστε να μπορούν κάθε μέρα 4 παιδιά να εξασκούνται μόνα τους στη χρήση των οργάνων. Έτσι θα δίνεται η ευκαιρία, σε κάθε παιδί που θέλει, να …προπονηθεί μόνο του. Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες (ανάλογα με τις άλλες υποχρεώσεις που έχουν) και κάθε ομάδα θα μπορεί να προσέρχεται τη συγκεκριμένη μέρα που θα οριστεί.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί εκ μέρους των παιδιών τον χορηγό που πρόσφερε 1500 € για την αγορά του σαντουριού, του οποίου σεβόμαστε τη θέλησή του για ανωνυμία. Επίσης ευχαριστεί και όσους (ιδιώτες και φορείς) ενήργησαν για την προμήθεια και μεταφορά του οργάνου.

Με την ευκαιρία η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί και όλους όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους (εκτός απ’ τα μέλη της Επιτροπής) για να οργανωθούν τα καθημερινά μαθήματα στο χώρο της. Έτσι ευχαριστεί την Ταΐσια Κυρτζόγλου, η οποία  τρεις μέρες της βδομάδας μαθαίνει στα παιδιά ζωγραφική, τους Γιώργο Κολιόπουλο και Χρήστο Ντότσι που προπονούν τα παιδιά στο σκάκι αλλά και το δάσκαλο μουσικής Κώστα Ζαφειρίου ο οποίος προσφέρθηκε να παρατείνει τις ώρες διδασκαλίας του από 2,5 που είχαν συμφωνηθεί σε 3 χωρίς παραπάνω αμοιβή.

Τέλος η Βιβλιοθήκη προσκαλεί τους φιλόμουσους και άλλους φίλους του χωριού μας να βοηθήσουν οικονομικά στη διεξαγωγή των μαθημάτων μουσικής προσφέροντας ότι θέλουν στο Σύλλογο της Αθήνας ή στη Βιβλιοθήκη με τη ρητή διευκρίνηση ότι το ποσό δίνεται αποκλειστικά για τα μαθήματα μουσικής.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.