Τοποθετήθηκε η πόρτα στο Μουσείο

Τοποθετήθηκε η πόρτα στην τουαλέτα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Βρίσας. Πριν λίγες μέρες είχαμε, με παρότρυνση χωριανών μας, δημοσιοποιήσει το πρόβλημα και σε λίγες ώρες είχε συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζονταν. Από σήμερα η τουαλέτα είναι και πάλι λειτουργική ενώ με την ευκαιρία ο ξυλουργός “μπάλωσε” και τις δυο εισόδους του κτιρίου.

20151025_112614_Burst02Για την κατασκευή της πόρτας πρόσφεραν: η Κατερίνα Γραγουδά και ο  Γιώργος Γεωργής 50€, ο Ρενέ από το Βέλγιο 50€, το ζεύγος Κ.Τ. και Γ.Κ. 50€, ο υποφαινόμενος 30€ και ο Λεωνίδας Κουρμαδάς 20€. Τα υλικά για το βάψιμο πρόσφερε το παντοπωλείο του Στάθη Κολιόπουλου ενώ την εργασία του βαψίματος θα κάνει ο υπάλληλος του Μουσείου Κώστας Κωστάκης.

Σημαντικό είναι ότι υπήρξε διάθεση προσφοράς και από άλλους για τον ίδιο σκοπό αλλά το ποσό είχε συγκεντρωθεί και για τούτο …παραμένουν στο ακουστικό τους για κάποια άλλη ανάγκη. Ιδιαίτερα οφείλουμε να σημειώσουμε την πρόθεση του Αθλητικού Ομίλου Πολιχνίτου (ΑΟΠ) να προσφέρει 50€. Όχι μόνο για την ουσιαστική βοήθεια που θέλησαν τα νέα παιδιά να δώσουν, όσο για την αντίληψη της ενότητας των προϋποθέσεων για ανάπτυξη και της αντιμετώπισης των προβλημάτων ολόκληρης και ενιαίας της περιοχής μας. Και είναι και άλλες οι ενέργειες φορέων και προσώπων της περιοχής μας που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος  και για τις οποίες θα αναφερθούμε σε άλλη ευκαιρία.

Η παροιμία λέει “ευλογημένα χέρια και καταραμένα στόματα” και εβιβεβαιώνεται με διάφορες αποχρώσεις της.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.