Άδειες για πλανόδιο εμπόριο

Το Τμήμα Εμπορίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα δέχεται την υποβολή δικαιολογητικών για την έκδοση άδειας υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου για το έτος 2015 μέχρι την 10η Νοεμβρίου 2015.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις χορήγησης της άδειας και είναι φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι άνεργα, δεν κατέχουν τα ίδια, ο/η σύζυγος ή τα τέκνα αυτών άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος και κατέχουν άδεια ικανότητας οδήγησης να προσέλθουν στο Τμήμα Εμπορίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που βρίσκεται στην Μυτιλήνη, Ανδρομέδας 15 ( 1ος όροφος) τηλ. επικοινωνίας 22513-53404 μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία προκειμένου να καταθέσουν τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά τα οποία είναι τα εξής:

1) Πιστοποιητικό ανεργίας.

2)  Πιστοποιητικό αναπηρίας /πολύτεκνης. οικογένειας/ομογένειας/ρομά/απεξάρτησης.

3) Υπεύθυνη δήλωση μη κατοχής άλλης άδειας από τον ίδιο/α, το/τη σύζυγο και τα τέκνα.

4) Αστυνομική ταυτότητα.

5) Εκκαθαριστικό

6) Άδεια ικανότητας οδήγησης.

Ακολούθως θα λάβουν βεβαίωση της Υπηρεσίας για να ξεκινήσει η έκδοση της αδείας.

Η  διενέργεια υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου για τους κατόχους των ανωτέρω αδειών επιτρέπεται εντός των ορίων της Περιφέρειας  Βορείου Αιγαίου σε Δημοτικές Κοινότητες με πληθυσμό κάτω των τριών χιλιάδων (3.000) κατοίκων και συγκεκριμένα:

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου εκτός των Δημοτικών Κοινοτήτων Μυτιλήνης και Πλωμαρίου.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.