Ο “Ορειας” πεζοπορεί στην περιοχή μας

Ο πεζοπορικός σύλλογος “ορειάς” αυτή την Κυριακή θα επισκεφθεί την περιοχή μας. (Επειδή ξέρουμε ότι τα πόδια όσων συμμετέχουν …αντέχουν και επειδή η επιστροφή απ’ την ίδια διαδρομή είναι μονότονη θα μπορούσαν να κατεβούν από το Δαμάντρι στη Βρίσα και από κει Πολιχνίτο.)

Αυτή την Κυριακή  25 Οκτωβρίου , θα επισκεφτούμε τον Πολιχνίτο. Θα περπατήσουμε από τη Θερμή Πηγή του Πολιχνίτου έως το Δαμάνδρι Μοναστήρι και θα επιστρέψουμε από τον ίδιο δρόμο. Η διαδρομή αν και ανηφορική, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και η διάρκειά της εκτιμάται περίπου στις 3 ώρες. Στην επιστροφή ,όποιος επιθυμεί μπορεί να λουστεί στα ιαματικά λουτρά ,ή και να τσιμπήσει κάτι στην εκεί καντίνα. Στο χωριό λειτουργεί ψητοπωλείο για όποιον πεινάει περισσότερο.

Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν. Θα θέλαμε να δηλώσετε μέχρι το Σάββατο την συμμετοχή σας στην Μαρία Καζάνη (6932526950) ή την  Ευγενία Δούκα (6978448864) .

Η συνάντηση μας στις 09.00 πμ στον Βερόπουλο  λόγω απόστασης .

Σας περιμένουμε .

  • Φέτος ,μετά από συσσωρευμένη εμπειρία ατυχημάτων  που αποκτήσαμε θα γίνουμε ανελαστικοί .Δεν θα δεχόμαστε μαζί μας στους περιπάτους οποιονδήποτε δεν φοράει μποτάκια πεζοπορίας.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.