Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει

sima_vivl_smallΗ Βιβλιοθήκη Βρίσας ενημερώνει για τα αποτελέσματα της πρόσκλησης  που είχε απευθύνει προς τα παιδιά για ενίσχυση της φιλαναγνωσίας.

Θυμίζουμε ότι τα παιδιά από Γ΄ Δημοτικού και πάνω είχαν κληθεί να διαβάσουν από ένα επιλεγμένο βιβλίο το καθένα και να παρουσιάσουν δυο απλές σχετικές εργασίες. Τα παιδιά που θα προσκόμιζαν τις εργασίες τους θα συμμετείχαν -με έναν τουλάχιστο συνοδό- σε μια δωρεάν εκδρομή σε Σκαμνιά-Σκάλα Σκαμνιάς, όπου έζησε ο μεγάλος λέσβιος συγγραφέας Στρατής Μυριβήλης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη αν τα παιδιά ήταν λίγα αντί για την εκδρομή θα μοιράζονταν δώρα αξίας ίσης με το κόστος του λεωφορείου δηλαδή 400€.

Είκοσι παιδιά παρέλαβαν βιβλία ανταποκρινόμενα στην πρόσκληση. Διάφοροι λόγοι όμως (καλοκαίρι, παιχνίδι, θάλασσα,περισσότερος ύπνος, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α.) δεν τα άφησαν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους. Έτσι εργασίες κατέθεσαν τελικά μόνο τέσσερα (4) παιδιά και συγκεκριμένα οι Παπαγιώτης Κόπανος, Χρυσοβαλάντης Βρεντζάκης, Καλατζής Ραφαήλ και Αντριάν Ντότσι.

Η Βιβλιοθήκη συγχαίρει τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν αλλά και για τις αξιόλογες εργασίες που κατέθεσαν.

Σύμφωνα με την προκήρυξη μας στα παιδιά θα διανεμηθούν δώρα αξίας 100€ για το καθένα. Περισσότερα σε λίγες μέρες.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.