Μια εκπληκτική βραδιά χτες στον Πλάτανο!

Μια εξαιρετική βραδιά μας πρόσφερε χτες ο Σύλλογος αιμοδοτών “Άγιος Παντελεήμων” στον Πλάτανο. Το συμβούλιο του Συλλόγου σε συνεργασία με την Ομάδα εθελοντών της Βρίσας  και με τη στιβαρή υποστήριξη του τοπικού συμβουλίου οργάνωσαν μια μουσική βραδιά που ήταν (αν όχι η καλύτερη) απ’ τις κορυφαίες των τελευταίων ετών.

Έφεραν μια μουσική ομάδα εξαιρετική, με υπέροχο ρεπερτόριο, με λογική ένταση στον ήχο  και καλλίφωνη ερμηνεία των διαλεγμένων κομματιών. Η μουσική αυτή δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το κέφι και το γλέντι που ακολούθησε. Ώρα λήξης η 6η πρωινή! (κάποιος διόρθωσε τον πληροφοριοδότη μας: όχι έξι, στις έξι παρά τέταρτο σταμάτησε η μουσική!)

Μερικές επισημάνσεις από την εκδήλωση:

* Ο πρόεδος του Συλλόγου Μπάμπης Πατσατζής ( εγγονός του Χαρίλαου Πανσεληνά) και ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Στρατής Παράκοιλας με απλά λόγια (και …πολύ τρακ, ίσως γιατί είναι άνθρωποι των έργων και όχι των λόγων) χαιρέτισαν τους παρευρισκόμενους και τόνισαν τη δύναμη που τους δίνει η μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμά τους για τη συνέχεια.

* Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Θεολόγος Μπατζάκης, με έναν απλό και ευρηματικό τρόπο κλήρωσε εξήντα (60)  δώρα σε δυο λεπτά! (Κληρώθηκαν δυο αριθμοί και με βάση τα δυο τελευταία ψηφία τους προέκυψαν όλοι οι υπόλοιποι κερδίζοντες)

* Ο Πρόεδρος της Κοινότητας βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον σύμβουλο από την αντιπολίτευση, για τηνάψογη και επικοδομητική συνεργασία που έχουν  δίνοντας σε μας το δικαίωμα να συγχαρούμε ενδόμυχα και τους δυο για τα εξαιρετικά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας.

* Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τον γιατρό Παντελή Κούτουκα, από τον Πολιχνίτο, γαμπρό του Παναγιώτη Θ. Κούσκου, για την αμέριστη βοήθεια που παρέχει στο Σύλλογο. Συγκεκριμένα ο (γιατρός και άνθρωπος)  Παντελής έλυσε το πρόβλημα εξεύρεσης γιατρού για τις αιμοδοσίες που διοργανώνει ο Σύλλογος (διότι στη χώρα που ζούμε και εκεί δημιουργούνταν προβλήματα και εμπλοκές)

* Αισθητή έκαναν την παρουσία τους αρκετοί νέοι απ’ τα χωριά της περιοχής μας τονίζοντας με την παρουσία τους τον χαρακτήρα του Συλλόγου ως ¨Σύλλογο της ευρύτερης περιοχής”

* Στην εκδήλωση …καταλάβαμε ότι έχει έρθει πολύς κόσμος στο χωριό! Πάρα πολλοί οι νέοι άνθρωποι!

* Και στην εκδήλωση αποδείχτηκε το πόσο σημαντικό είναι να είναι μπροστάρηδες στο χωριό νέοι άνθρωποι με διάθεση προσφοράς.

* Δεν μπορούμε μέσα από τη σελίδα μας να μη συγχαρούμε και τη μικρούλα Κωνσταντίνα, κόρη της Αναστασίας (εγγονής του Παναγιώτη Ι. Βάσσου) και του Γιάννη Αλβανού (γιού της Μηλιάς, που πριν λίγες μέρες είχαμ αναφέρει ότι απόκτησε τον επίζηλο τίτλο της “προγιαγιάς”), οποία, καλλίφωνα και θαρετά, μας χάρισε ένα απ’ τα τραγούδια της ορχήστρας.

* Και του χρόνου (σε άλλο χωριό της περιοχής μας)

Παραθέτουμε λίγες (και πρόχειρες) φωτογραφίες απ’ την εκδήλωση.

20150802_004521_Burst01 20150802_004444_Burst01 20150802_001234_Burst01 20150802_001151_Burst03 20150802_000148_Burst01 20150801_235913_Burst01 20150801_234837_Burst02 20150801_230109_Burst05

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.