Ένα έντυπο για την περιοχή μας που έλειπε

Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΧΙΤΟΥ, που έμπρακτα δείχνει το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη της περιοχής μας, κυκλοφόρησε ένα έντυπο σε μεγάλο μέγεθος (50Χ65 εκατ.) για την παρουσίαση της περιοχής μας σε έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες.

Απ’ τη μια πλευρά έχει το χάρτη της περιοχής μας με τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε κάθε μέρος, κατατοπιστικό υπόμνημα και χρήσιμα τηλέφωνα πλαισιωμένα όλα αυτά με όμορφες φωτογραφίες.

Στην άλλη πλευρά παρουσιάζει με λίγα λόγια όλους τους οικισμούς της περιοχής μας σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά και τούρκικα) αναδεικνύοντας τις ομορφιές του κάθε τόπου με φωτογραφίες. Δίπλα παραθέτονται τα ονόματα επαγγελματιών της περιοχής ανά οικισμό με το τηλέφωνο τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια αλλά και το αποτέλεσμα.

Με καλή διάθεση:

Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όσοι έφεραν σε πέρας το έργο αυτό με δεδομένο ότι ο Σύλλογος δημιουργήθηκε μόλις λίγους μήνες πριν.  Θα μας επιτραπεί όμως να σημειώσουμε ότι:

1. Δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο Δαμάντρι, σε μια εποχή που ο θρησκευτικός τουρισμός στο νησί μας προσφέρει πολλά.

2.τα κείμενα που έχουν παρθεί από παλιότερες δημοσιεύσεις χρειάζονται ένα χτένισμα: Δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια κάμπινγκ στα Βατερά.

3. ‘Ισως θα έπρεπε να σημειωθούν στο χάρτη και οι περιπατητικές διαδρομές της περιοχής.

Όλα αυτά καθώς και άλλα δευτερεύοντα μπορούν να τακτοποιηθούν σε μια επόμενη έκδοση (ίσως με διαφορετική μορφή)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.