Ο αέρας ή οι …αεριτζήδες;

Απορία ανγνώστη μας: “Πριν από μέρες ανέβασες ένα ευχαριστήριο του τοπικού συμβουλίου σ’ αυτούς που τοποθέτησαν τις σημαδούρες, οι οποίες  ορίζουν την ασφαλή περιοχή κολύμβησης. Δεν τις βλέπουμε όμως!”

Ρωτήσαμε έγκυρη πηγή και μάθαμε ότι είχαν τοποθετηθεί 20 κομμάτια από το ξενοδοχείο ΕΙΡΗΝΗ μέχρι το δυτικό άκρο του οικισμού δηλαδή σε μια απόσταση 5 περίπου χιλιομέτρων! (Φυσικά με κανένα τρόπο αυτές οι 20 σημαδούρες που διατέθηκαν στην Κοινότητα δεν μπορούν να δημιουργήσουν την υποψία έστω ότι οριοθετούν κάτι, έχοντας σε κανονικές συνθήκες απόσταση 250 μέτρων η μια απ’ την άλλη)

Μέρα με τη μέρα όμως οι σημαδούρες λιγόστευαν και σήμερα υπάρχουν λιγότερες από 10! Άλλοι μιλούν για τον αέρα που τις παρέσυρε και άλλοι για τους γνωστούς “αεριτζήδες” που τις …χρειάστηκαν. Γι αυτό εξαφανίστηκαν!

Πρόταση: την επόμενη χρονιά πριν τοποθετηθούν ας γραφεί επάνω τους η λέξη VATERA ώστε αν παρασυρθούν απ’ τον αέρα να μας τις φέρουν πίσω οι …παράτυποι μετανάστες. Αν δε τις ξαφρίσουν οι επιτήδειοι να υπάρχει ή απόδειξη για το σχετικό πρόστιμο.

Και μια γνώμη:Τύχαμε να αποκτήσουμε ένα τοπικό συμβούλιο που είχε χρόνια να δει το χωριό μας. Ένα τοπικό συμβούλιο που ζηλεύουν οι δημότες πολλών άλλων χωριών. Ένα τοπικό συμβούλιο που κατάφερε να ενεργοποιήσει τον κόσμο για να λύνονται υποφερτά τα προβλήματα (τουλάχιστον τα μικρά) του τόπου. Ένα τοπικό συμβούλιο που μπορεί να κάνει και λάθη ή να έχει και αδυναμίες αλλά που “τρέχει” και νοιάζεται. Ας μην τους απογοητεύσουμε. Ιδιαίτερα κάποιες ομάδες ας προσέξουν ιδιαίτερα γιατί αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα χάσουν.Και θα είναι κρίμα για όλους μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Ο αέρας ή οι …αεριτζήδες;

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κύριε Στρατή μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να πέφτεις έξω. Μέσα στο αγροτικό υπήρχε ένα μεγάλο τσουβάλι με πάνω από 20 σημαδούρες. τελικά τοποθετήθηκαν όσες βλέπεις σήμερα.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Δυστυχώς η ανωνυμία σου μειώνει την αξιοπιστία των όσων γράφεις. Αν ισχυριζόσουν επώνυμα την καταγγελία σου η βαρύτητα της θα ήταν διαφορετική. Τώρα φαίνεται ως συκοφαντία ενώ μπορεί να λες την αλήθεια.

    • Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

      ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΒΑΛΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ .ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΕΙΚΟΣΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΠΟΙΟ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΤΙΣ ΠΗΡΕΣ;ΑΕΡΙΤΖΗ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ

  2. Ο/Η Στρατης παράκοιλας λέει:

    Ανώνυμε θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ο Δήμος έδωσε ακριβώς είκοσι σημαδουρες για τα βατερα.Με απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου τοποθετήθηκαν όλες από το ξενοδοχείο Ειρήνη έως το δυτικό άκρο των Βατερων.Επίσης να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Σταύρο και Θεολόγο για το καύσιμο και το χρόνο που διέθεσαν ώστε να γίνει η παραπάνω εργασία. Και του χρόνου σε περιμένω να τις τοποθετησουμε μαζί ώστε να μην έχεις καμιά αμφιβολία.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ασχολείστε με σημαδούρες! λες και δε υπάρχει κάτι ποιο σοβαρό απ αυτές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.