Για την οδική ασφάλεια συνέχεια

Ύστερα από 2,5 χρόνια από τότε που οι καταρρακτώδεις βροχές, τον Δεκέμβριο του 2012, προκάλεσαν πολύ σημαντικές ζημιές στο οδικό δίκτυο Βατερά-Σταυρός, συνεργείο από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου αποκαθιστά και το μικρό γεφύρι κοντά στο “SEVEN HEAVEN”, το οποίο είχε γκρεμιστεί κατά ένα τμήμα του, εγκυμονώντας κινδύνους για τους περαστικούς και τα αυτοκίνητα ιδιαίτερα τη νύχτα.

Έτσι έχουν τακτοποιηθεί αρκετές εκκρεμότητες στον τομέα αυτόν της οδικής ασφάλειας στην περιοχή μας και απομένει η ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα στο τμήμα από το συνεργείο Παπαγιάννη μέχρι το “Τζαμί”, όπου οι λακκούβες, που κλείνονται τη μια μέρα και ξανανοίγουν μόλις βρέξει, αποτελούν παγίδες για τους οδηγούς.

Σημείωση: Μια και αναφερθήκαμε στο “SEVEN HEAVEN” να σημειώσουμε ότι το είδαμε και αυτό “στολισμένο” και όπου νάναι ανοίγει. Ήδη άνοιξε και η “ΘΑΛΑΣΣΑ” και οι εκκρεμότητες που μένουν είναι τα δυο εκ βάθρων ανακαινισμένα: Το ένα είναι η παλιά “ΑΝΑΜΠΕΛΑ”, που φαίνεται αρκετά έτοιμο και το τί υπηρεσίες θα προσφέρει θα το διαπιστώσουμε με το καλό μόλις ανοίξει και το άλλο είναι η πρώην “ΣΚΝΙΠΑ” στο οποίο ήδη είδαμε να έχει στηθεί ένας ευρηματικός φούρνος, σημάδι ότι κάτι καλό θα …μυρίσει!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.