Το τοπικό συμβούλιο ενημερώνει και ευχαριστεί

Το τοπικό συμβούλιο Βρίσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την έναρξη λειτουργίας της Συλλογής Φυσικής Ιστορίας Βρίσας από την 1η Ιουνίου και για το διάστημα μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου.

Οι μέρες και οι ώρες λειτουργίας (προς το παρόν) ορίστηκαν ως εξής:

Τετάρτη- Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή από 10π.μ. – 2μ.μ. και 6-8μ.μ.

Το τοπικό Συμβούλιο ευελπιστεί στην όσο το δυνατό συντομότερα τακτοποίηση του μόνιμου υπαλλήλου του Μουσείου, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε διαθεσιμότητα, ώστε να καταστεί δυνατή η λειτουργία του σε καθημερινή βάση και για περισσότερες ώρες κάθε μέρα.

Η είσοδος στο Μουσείο θα είναι δωρεάν για μαθητές όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης καθώς και για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (άνεργοι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι κ.λ.π.)

Το τοπικό Συμβούλιο ευχαριστεί την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη για το αδιάλειπτο ενδιαφέρον που επέδειξαν για το θέμα της λειτουργίας του Μουσείου, η οποία κατέστη δυνατή χάρις στην επιδότηση στην οποία προέβησαν με 3.000€ προς το Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

10 απαντήσεις στο Το τοπικό συμβούλιο ενημερώνει και ευχαριστεί

  1. Ο/Η Κώστας. Κωστάκης λέει:

    Ο νόμος Που ψηφίστηκε, αφορά την άμεση. Επαναπροσληψη των διαθέσιμων υπαλλήλων. Τη γνώμη έχει η περιφέρεια για αυτό?τη ενέργειες έχουν γίνει εκ μέρους της?η στη προκειμένη περίπτωση αυτή είναι η εύκολη λύση ?

    • Ο/Η ΣΤΡΑΤΟΣ Π λέει:

      ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡ.ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ .

      • Ο/Η Κώστας Κωστάκης λέει:

        Φίλε Στρατή. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ο Θοδωρής είναι φίλος. Αλλά μπορούσε Τότε που η κυβέρνηση Του ήταν στα πράγματα, να είχε λύσει το θέμα. Απλά εμείς περιμένουμε από την τωρινή και πιστεύω ότι Θα υπάρξει γρήγορα λύση

      • Ο/Η Κώστας Κωστάκης λέει:

        Θερμή παράκληση για να μη μπερδεύουν οι αναγνώστες τα επώνυμα, να βάζεις ολόκληρο το επώνυμο σου,μιας και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο Στρατή παρακοιλα, το σχόλιο δε είναι δικό του!

      • Ο/Η ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ λέει:

        ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡ.ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ .

        • Ο/Η Κώστας Κωστάκης λέει:

          Τώρα είναι σωστό το σχόλιο σου κύριε Στρατή Προκοπίου.Τώρα στο σκέλος αν κάνει αγώνα η όχι ο Κύριος Βαλσαμίδης για εμένα,αυτό άστο να το κρίνει η τοπική κοινωνία!Προσωπικά εγώ ξέρω ποιος και ποιοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα και ποιος ήταν μόνο λόγια και φούμαρα! Α ίσως έγεινε και ένα τραπέζι κάπου σε κάποιον πολιτικό για το δικό μου θέμα…κρίμα που δε είμουνα εκεί να παρευρεθώ..
          Η Επαναφορά μου θα είναι καθαρά θέμα κυβερνητικού νόμου και κανενός πολιτικού προσώπου..Προσωπικά έμαθα να μη πιστεύω σε κούφιες υποσχέσεις
          Σας ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρων σας

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπράβο στό τοπικό συμβούλιο τού Χωριού μάς καί στήν περιφέρεια γιά το ενδιαφέρον πού έδειξαν ώστε να άνοιξη τό Μουσείο.Σημαντικό Ότι Είναι δωρεάν γιά τους μαθητές καί γιά ευαισθητες Κοινωνικές ομάδες.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δε κατάλαβες Κατάλαβες καλά ανώνυμε. Δε είναι δωρεάν! Τα 3 000 είναι η προπληρωμένη είσοδος στο μουσείο, για τα άτομα αυτά!!

  4. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ, ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΣ

  5. Ο/Η Μιλτιάδης Κόντος λέει:

    Σωστα Αντώνη.
    Αλά, ενα πολιτικό σύστημα ειναι τοσο σωστό όσο και οι πολίτες του.
    Λοιπόν ας μη ψηφίζουμε με κομματικά κριτήρια αλά την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.