Μια άποψη κι αυτή!

Η κατάσταση στο χώρο του νεκροταφείου χειροτερεύει από μέρα σε μέρα. Η αυθαιρεσία καλά κρατεί. Ανοίγουν τους τάφους και τα υλικά τα διαθέτουν όπως τους βολεύει. Ακόμα και εμποδίζοντας την πρόσβαση σε τάφους και στο σημείο συγκέντρωσης των απορριμμάτων.

DSC_0197Στον εξωτερικό χώρο τα μπάζα πληθαίνουν αλλά άκουσα και μια …αποστομωτική άποψη: Δεν βλέπεις ότι με τα μπάζα στους πρίνους μπαζώνεται και μεγαλώνει η έκταση βόρεια του νεκροταφείου με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να γίνει η επέκτασή του προς τα κει χωρίς κόστος!!! Είναι κι αυτό μια άποψη ή μάλλον ένας τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα …θετικά. Εμείς μια απορία έχουμε: Το ίδιο χάλι επικρατεί σε όλα τα νεκροταφεία του Δήμου ή εμείς ξεχωρίζουμε!

DSC_0198

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Μια άποψη κι αυτή!

  1. Ο/Η Stratis λέει:

    Αγαπητέ Ι.Χ. πρέπει να ξέρεις ότι τα σχόλιά σου διαγράφονται όχι για το περιεχόμενό τους αλλά γιατί είναι ανώνυμα και απευθύνονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Δυστυχώς μερικοί δεν έχετε το θάρρος της γνώμης σας για να την υπογράψετε. Σχετικά πάντως με το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεσαι στα σχόλιά σου σε ενημερώνω ότι δεν έχει καμιά σχέση με το νεκροταφείο. Η αποκλειστική ευθύνη ανήκει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες είναι οι μόνοι που ευθύνονται για την κατάσταση που επικρατεί παρά τις θετικές προσπάθειες κάποιων ιδιωτών

  2. Ο/Η Ι.Χ λέει:

    – ΣΤΡΑΤΗ-τα-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΤΗΣ-ΚΗΔΕΙΑΣ-ταΠΕΡΝΗ-Η-ΤΟΠΙΚΗ-ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΙΣΗ-Η-Η-ΕΚΛΗΣΕΙΑ=ΘΑΥΠΟΓΑΨΩ-ΤΗΝ-ΩΡΑ-ΠΟΥ-ΠΡΕΠΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.