Ο Σύλλογος Βρισαγωτών Αθήνας ευχαριστεί:

Ο Σύλλογος Βρισαγωτών Αθήνας ευχαριστεί:

-Την ΕΤΑΙΡΕΙΑ BARILLA για την προσφορά προς τους ανθρώπους του χωριού μας 200 κιλών ζυμαρικών και μεγάλης ποσότητας ντοματοχυμού.
-Την Χριστίνα Σωτηριάδου – νύφη  (του μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας)  Μυρσίνης Πορτογλή – η οποία φρόντισε για την προώθηση και διεκπεραίωση του αιτήματος του Συλλόγου στην Εταιρεία και τον Γιάννη Μαργαρίτη, που μετέφερε δωρεάν τα προϊόντα αυτά στο χωριό.

-Τα αδέλφια Γιάννη και Ευαγγελία Βογιατζή, για την προσφορά στη μνήμη των γονέων τους, Νίκου και Δέσποινας , μεγάλης ποσότητας αυγών.
Τα παραπάνω είδη θα μοιραστούν από το Τοπικό Συμβούλιο της Βρίσας, σε κατοίκους του χωριού με σοβαρές οικονομικές ανάγκες για τις εορτές του Πάσχα .

Για τους ίδιους ανθρώπους γίνονται από κοινού προσπάθειες από τον Σύλλογο και το Τ.Σ Βρίσας, ώστε να εξασφαλιστεί και το πασχαλινό τους κρέας. Όσοι έχουν τη δυνατότητα καλούνται να βοηθήσουν, με όποιον τρόπο θεωρούν καταλληλότερο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.