Ο Σύλλογος Βρισαγωτών Αθήνας ευχαριστεί! (συμπληρωμένο)

Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρισαγωτών Αθήνας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στα μελη και στους φίλους του Συλλόγου μας που με ποικίλους τρόπους συμβάλλουν στο έργο του. Είναι φανερό πως καμία δραστηριότητα δεν θα είχε ως τώρα επιτυχία χωρίς τη συνδρομή των ανθρώπων εκείνων που κινητοποιήθηκαν και κινητοποίησαν και άλλους όχι για προσωπικό τους συμφέρον, αλλά και για το καλό του συνόλου. Ειδικότερα:
Για την εκδήλωση της κοπής της πίτας ευχαριστούμε:
Τον Σύλλογο Αντισσαίων για τη διάθεση της αίθουσας τους και ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο για τη συνολική βοήθειά τους.
Την Εταιρεία Pernod Ricard Hellas για την γενναία χορηγία με ούζα και την Έρση Μαργαρίτη, κόρη του Γιώργου και της Λένας, για την προώθηση και διεκπεραίωση του αιτήματός μας στην Εταιρεία.
Την Θεανώ Τσολάκη – Μωραΐτη για τα υπέροχα γλυκά της (πλατσέδα και σαμσάδες ) που έφτιαξε στην μνήμη του πατέρα και του θείου της Ανδρέα Καρτέρη.
Τον Βαγγέλη και την Κάτια Καβρού για τα κουλουράκια, τα κεράσματα και τα ποτήρια για τον καφέ που μας διέθεσαν.
Την Ειρήνη Κούσκου για τις νοστιμότατες σπανακόπιτές της.
Την εταιρεία TASTY ONE (Σουλίου 91, Άγιος Δημήτριος 2109910500) για τα επιτραπέζια εδέσματα που μας προσέφερε (τυροπιτάκια , σπανακοπιτάκια, λουκανικοπιτάκια ).
Για τον αποκριάτικο χορό ευχαριστούμε:
Το ξενοδοχείο METROPOLITAN για την εξαιρετικά χαμηλή τιμή που μας έκανε και το προσωπικό, που κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Την Εταιρεία Pernod Ricard Hellas για τη χορηγία της με ούζα, και πάλι με τη μεσολάβηση της Έρσης Μαργαρίτη.
Τους χορηγούς της λαχειοφόρου μας αγοράς.
Ευχαριστούμε για τη σταθερή βοήθειά του στον Γιώργο Μαργαρίτη που δεν έπαψε ποτέ να συμμετέχει ενεργά στα τεκταινόμενα του Συλλόγου μας .

Την Ειρήνη Πετρέλλη-Παράκοιλα για τα σκωπτικά της στιχάκια στο δρώμενο που παρουσιάστηκε.

Φυσικά, ελάχιστο είναι το ευχαριστώ για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή και την υποστήριξη κάθε μας προσπάθειας μας .

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.