Αύριο η επίσκεψη των γιατρών

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική εξόρμηση των  γιατρών από την Αθήνα αλλά και από το νησί μας οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς σε όποιον έχει πρόβλημα.

Κατά προτεραιότητα θα εξετασθούν τα μικρά παιδιά. Οι εξετάσεις θα γίνουν σε αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου.

Οι ειδικότητες των γιατρών που θα συμμετάσχουν στην πρώτη αυτή επίσκεψη είναι οι εξής:
• Παιδίατρος
• Καρδιοχειρουργός-Παιδοκαρδιοχειρουργός
• Ορθοπεδικός Χειρουργός-Τραυματιολόγος
• Αγγειοχειρουργός
• Χειρουργός Οδοντίατρος

* Έμπειρος ειδικός παθολόγος
• Αγροτικός Ιατρός –Άνευ Ειδικότητος

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Αύριο η επίσκεψη των γιατρών

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το παν φίλοι μου είναι να ξέρουμε τι λεμε και να μην κάνουμε ότι ξέρουμε. Νομιζω οτι οταν λεμε χειρουργος (για παραδειγμα) οδοντιατρος, δεν σημαινει οτι κανει μονο χειρουργικες επεμβασεις στα δοντια αλλα οτι μπορει να κανει και τετοιες. “Κανονικος” οδοντογιατρος ειναι που εχει την δυνατοτητα να χειρουργει κιολας. Και ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα… Εμας τους Βρισαγωτες μας χαριζουν αλογο και το κοιταμε στα δοντια να δουμε μην εχει κανα σφραγισμα και χρειαστει χειρουργο οδοντιατρο..!

  2. Ο/Η Παραδειγματισμος λέει:

    Το παν ειναι να λειτουργουμε Ο Υ ΣΙ Α Σ Τ Ι Κ Α.
    ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟς ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ Κ Ο ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ.
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ???
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ Κ ΟΠΩΣ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ Κ ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ . ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Κ Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ???

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σωστά όλα αυτά που λες. Εφόσον δεν τα έχουμε όμως τι να κάνουμε; Να μεινουμε στη λογική του αφού δεν μπορούμε να τα εχουμε ολα, καλυτερα να μην εχουμε τιποτα; Ειναι κακο δηλαδη το οτι ηρθαν 2-3 ανθρωποι αφιλοκερδως (βασικα,για την δικια μας τσεπη, αφιλοκερδως) να βοηθήσουν και να συμβουλεψουν, κυρίως τα παιδια; Εννοείται ότι θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε πρόσβαση στην βασικη περίθαλψη δωρεάν, εδώ στο κέντρο υγειας. Αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό πραγμα η ενέργεια αυτη που εγινε εφόσον η Πολιτεία δεν τα παρεχει όλα αυτα. Όσο για τις ειδικότητες φαντάζομαι ότι αυτοί βρέθηκαν διαθέσιμοι, αυτοι ηρθαν. Χωρις να εχουν καμια υποχρεωση. Αλλα ειπαμε… το αλογο και τα δοντια του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.