Ενημέρωση από το Σύλλογο της Αθήνας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βρισαγωτών Αθήνας σας ενημερώνει ότι , η ομάδα των εθελοντών γιατρών οι οποία θα επισκευτεί το χωριό μας στις 1 Νοέμβρη ημέρα Σάββατο για να εξετάσει κατά κύριο λόγω τα παιδιά του Σχολείου αλλά και τα επείγοντα περιστατικά των κατοίκων του που χρήζουν άμεσης ιατρικής διάγνωσης θα ενισχυθεί και από έμπειρο Ειδικό Παθολόγο.

Επαναλαμβάνουμε για την πλήρη ενημέρωσή σας την αρχική ανακοίνωση του Συλλόγου συμπληρωμένη:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΙΣΑΓΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βρισαγωτών Αθήνας με χαρά ενημερώνει τους συγχωριανούς μας για μια ευγενική πρωτοβουλία μιας ομάδας νέων κυρίως χωριανών γιατρών αλλά και συντοπιτών και φίλων του χωριού μας , οι οποίοι αποφάσισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς προς τους συγχωριανούς μας. Η αρχική αυτή ομάδα των γιατρών πλαισιώθηκε και από άλλους κοινωνικά ευαίσθητους γιατρούς η οποία αριθμεί μέχρι στιγμής πάνω από δέκα εθελοντές γιατρούς , οι οποίοι την πρώτη τους επίσκεψη στο χωριό θα πραγματοποιήσουν το πρωί του Σαββάτου 1η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9.30 .
Στόχος τους , να εξετάσουν κατά κύριο λόγο τα παιδιά του χωριού μας αλλά και όποιον ενήλικα επιθυμεί να εξεταστεί, πάντα στα πλαίσια της προληπτικής ιατρικής. Οι ιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του Δημοτικού σχολείου , καθώς έχει εξασφαλιστεί η σχετική άδεια παραχώρησης τους.
Οι ειδικότητες των γιατρών που θα συμμετάσχουν στην πρώτη αυτή επίσκεψη είναι οι εξής:
• Παιδίατρος
• Καρδιοχειρουργός-Παιδοκαρδιοχειρουργός
• Ορθοπεδικός Χειρουργός-Τραυματιολόγος
• Αγγειοχειρουργός
• Χειρουργός Οδοντίατρος

* Έμπειρος ειδικός παθολόγος
• Αγροτικός Ιατρός –Άνευ Ειδικότητος
Tην ομάδα αυτή μπορούν να την πλαισιώσουν και όσοι γιατροί το επιθυμούν και δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως για την πρωτοβουλία αυτή αρκεί να έλθουν σε επαφή με το Σύλλογο μας, ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική ομάδα γιατρών και ειδικοτήτων η οποία αφιλοκερδώς θα προσφέρει τις υπηρεσίες τους στους συγχωριανούς μας .
Θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις, που θα αφορούν κυρίως τους ενήλικες
Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του χωριού μας, οι τοπικοί φορείς και οι απανταχού Βρισαγώτες ευχαριστούμε θερμά τους συντοπίτες μας και φίλους γιατρούς για τη δημιουργία αυτής της εθελοντικής ομάδας και για τις πολύτιμες υπηρεσίες που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν με την επιστημοσύνη, την εμπειρία και την αγάπη για τους συνανθρώπους τους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Ενημέρωση από το Σύλλογο της Αθήνας

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ

    ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ -ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΠΕΚ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ

    ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ

  2. Ο/Η Παραδειγματισμος λέει:

    Οι ειδικοτητες λιγο ασχετες. Μονο σε εκτακτα περιδτατικσ συμβαλουν κ καθολου σε προληπτικο ελεγχο. Δηλαδη αν δεν εχω σπασει κατι ,δεν εχω τραυματιστει τι να κανω να ερθω?
    Για τις ιωσεις που θεριζουν θα ειναι κανεις ειδικος? Οσο για τον αγροτικο, σωθηκαμε…..ανευ ειδικοτητας.
    Καλυτερη οργανωση χρειαζεται .οχι για τις εντυπωσεις του συλλογου να γινονται αυτα ουτε για το ταξιδακι των γιατρων στο νησι. Προτιμοτερο να εχουμε επισκεψη εστω κ ντοπιων γιατρων που ομως με ειδικα μηχανηματα- καρδιογραφους- ακτινες-υπερηχους να μπορουμε νσ κανουμε τσεκ απ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.