Κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν

Κάποιοι αναγνώστες μας κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και διαμαρτύρονται επειδή διαγράφονται τα σχόλιά τους. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ανώνυμο σχόλιο που αναφέρεται άμεσα ή έμμεσα σε κάποιο πρόσωπο διαγράφεται άσχετα με το περιεχόμενό του.

Κάποιοι κατηγορούν τα ανώνυμα σχόλια και γράφουν συνέχεια ανώνυμα! Ισχυρίζονται ότι θα πρέπει κάποιος να γράφει στη σελίδα “πιστοποιημένος” δηλαδή να έχει κωδικό πρόσβασης και να είναι γνωστή η ταυτότητά του. Η καραμέλα αυτή πιπιλίζεται πολύ τώρα τελευταία. Όταν όμως συζήτησα προσωπικά το θέμα με κάποιον που είχε υποστηρίξει επώνυμα τη θέση αυτή μέσα απ’ τη σελίδα μας και του εξήγησα τα προβλήματα που υπάρχουν και αυτά που μπορεί να δημιουργηθούν απ’ την υιοθέτηση αυτής της τακτικής αναγνώρισε ότι και αυτός ο τρόπος έχει εξίσου σημαντικά  προβλήματα. Μήπως στο facebook δεν μπαίνουν με ψεύτικα στοιχεία; μήπως δεν μπορεί κάποιος να δημιουργήσει λογαρισμό email με ψεύτικα στοιχεία; Ας αφήσουν επομένως κάποιοι την καραμέλα αυτή γιατί έτσι δεν λύνονται τα προβλήματα.

Αναγνωρίζω ότι τα ανώνυμα σχόλια συνεισφέρουν σε πολλές περιπτώσεις θετικά . Δυστυχώς όμως είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις που συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Υιοθετήσαμε γι αυτό την άποψη της διαγραφής που προανάφερα. Σίγουρα δεν είναι η ιδεατή αλλά κατά την άποψή μας δεν υπάρχει καλύτερη.

Τώρα είναι τουλάχιστον αστείο να κατηγορείται ο γράφων (πάντοτε επώνυμα) γιατί δεν γράφει αυτά που θέλει κάποιος ανώνυμος! Το τι και πως θα γραφεί κάποια πληροφορία ή κριτική είναι αποκλειστικό δικαίωμα αυτού που το γράφει είτε είναι ο διαχειριστής μια σελίδας είτε ο σχολιαστής. Αρκεί να είναι επώνυμος! Αρκεί να έχει κάποιος το θάρρος της γνώμης. Δυστυχώς το θάρρος από πολλούς έχει ταυτιστεί με το θράσος της κουκούλας. Κρίμα! Και είναι περισσότερο κρίμα όταν την κουκούλα την προτιμούν και κάποιοι που με αξιώσεις αναμειγνύονται στα κοινά!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

11 απαντήσεις στο Κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν

  1. Ο/Η rené keegan λέει:

    that’s one that doesn’t understand… next ?

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    No Mr Rene., I don’t understand. I have boulgarian. Head

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απορία ??γιατί. Οι εφημερίδες. Δε γραψαν κάτι ??απαγόρευση ?από ποιον?η ποια?

  4. Ο/Η ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ.... λέει:

    Σωστος φιλε μου. Μια χαρα τα Βατερα, θα γινουν και διασημα απ οτι καταλαβα. Αντε να δουμε

    • Ο/Η Ανωνυμος λέει:

      Έχει δει κανείς τα τελευταία χρόνια κανένα βοθροφώρο να κατεβαίνει βατερα?
      Πληροφοριακά να σας πω, ότι θα έπρεπε να αδειάζουν οι βόθροι των καταστημάτων κάθε δεκαπέντε μέρες το καλοκαίρι,αφού είναι στεγανοί,
      που παν τα απόβλητα????….νομίζω ότι δεν θέλει απάντηση,τουλάχιστον ο εν λόγω καταστηματάρχης ήταν πιο ειλικρινείς…….αστείο.

  5. Ο/Η ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ.... λέει:

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΚΡΥΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ) – ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ -ΨΗΤΟΠΩΛΗΣ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΤΟ w.c. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ Κ ΜΥΡΩΔΙΑ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ . ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΧΑΖΑ Κ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΕΠΡΑΞΕ. ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΦΟΒΑΜΣΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Xωριανη αμα δειχναμαι την ιδια αγαναχτιση τοτε που απεντασανε τον βιολογικο .θα ειμαστε άλλο χωριο

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    γιατι το σβηνεις ????

    σκεψου ποσο καθαροσ ειναι στην ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ Κ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

    Δ.Γ/ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΦΡΙΖΕ Κ ΕΛΕΓΑΝ …ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ

  9. Ο/Η Παραδειγματισμος λέει:

    Γι αυτο ακριβως λοιπον πρεπει να αναφερονται τετοια συμβαντα και να προκιλαζονται οσοι ενεργουν ετσι ωστε να αποτρεπονται παρομοιες ενεργειες. Παραδειγματικη τιμωρια -προστιμο και μετα κανεις δε θα ξανατολμησει. Αν κ εχω δει βοθροφωρο να καταβαινει στα Βατερα-αν ενδιαφερεστε υπαρχουν τηλεφωνα να απευθυνθειτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.