Ελπίδες για λιμενοφυλάκιο στη Σκάλα Πολιχνίτου!

Αναδημοσιεύουμε από το lesvosnews.net

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , κος Χαράλαμπος Αθανασίου στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ανακοινώνει ότι σύντομα θα λειτουργήσει λιμενοφυλάκιο στην Σκάλα Πολιχνίτου .
Ο κος Αθανασίου είχε επισκεφτεί στις 13 Σεπτεμβρίου την Σκάλα Πολιχνίτου και είχε συναντηθεί με αλιείς και στελέχη του Λιμενικού για το πρόβλημα αυτό.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

31 απαντήσεις στο Ελπίδες για λιμενοφυλάκιο στη Σκάλα Πολιχνίτου!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    πρωτα να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ/

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.

    ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ “ΚΑΝΑΒΙΣ “”

    ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    κατι ασχετο με τα παραπανω, σχετικα μετην σημερινη περιοδια εκπροσωπων των μαρτηρων του ιαχοβα στο χωριο πως το ανεχεστε???? Ο ΠΡΟΣΥΛΗΤΗΣΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΑΙ!!!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!…..ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙ !!!!!!!!!!!!

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    .ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΕΛΗ ΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ??ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ?ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΑ?Η Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΝΤΑ?

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Μάλλον εσείς φοβάστε ή ντρέπεστε για όσα γράφετε. Βάλτε το όνομά σας σας παρακαλώ και επαναφέρατε τα σχόλια σας και να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να διαγραφούν. Θέσαμε ορισμένους κανόνες και τους τηρούμε. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω!
      Και μια παρατήρηση: Ραγιάς είναι όποιος δεν τολμά να εκθέσει δημόσια και ελεύθερα τις απόψεις του και προτιμά το σκοτάδι της ανωνυμίας με μοναδικό σκοπό να μειώσει και να προσβάλλει. Μην κρίνετε επομένως εξ ιδίων τα αλλότρια.
      Γράψτε ανώνυμα την άποψή σας για όποιο θέμα θέλετε αλλά όταν αναφέρεστε σε πρόσωπα να έχετε το θάρρος να τα λέτε επώνυμα.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Nα είστε σίγουρος ότι αν μας δίνατε την δυνατότητα να γράφουμε επώνυμα και πιστοποιημένα καθώς και να μας απαντάνε το ίδιο θα το κάναμε χωρίς φόβο και πάθος.
    Δεν μας την δίνετε όμως !!
    Αυτό το ”θέσαμε ορισμένους κανόνες και τους τηρούμε ” είναι δική σας απόφαση όπως δικό σας είναι και το vatera.gr
    Εχετε κάθε δικαίωμα να καθορίζετε τους κανόνες αν και πολλές φορές η πολιτική της σελίδας δεν στάθηκε στο ύψος των κανόνων που έθεσε.
    Όσο για το τι σημαίνει ραγιάς σας παραπέμπω στην φωτογραφία της συγκεκριμένης δημοσίευσης για κάθε διευκρίνηση και ανάλυση του όρου.
    Προβληματιστείτε λίγο για το πόσο αραιά είναι τα επώνυμα σχόλια και πόσο ”φτωχά” τα επώνυμα και ίσως υπάρξει απο μεριά σας αλλαγή πολιτικής .
    Με την υπάρχουσα όμως πολιτική σχολίων θα ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Δεν σας εμπόδισε κανένας να γράφετε επώνυμα. Όποιος γράφει επώνυμα ξέρει ότι και αν απαντηθεί ανωνύμως αυτό θα διαγραφεί. Με εκπλήσσει όμως η λογική σας: Εσείς θέλετε -όταν γράφετε επώνυμα- να σας απαντούν επώνυμα αλλά εσείς ανώνυμα σέρνεται τα εξαμάξης θίγοντας φορείς και πρόσωπα!!! Πολύ ωραία! Όσο για το ότι τα επώνυμα σχόλια είναι λίγα και φτωχά σκεφτείτε λίγο αν και εσείς με την τακτική σας -της ανωνυμίας και μάλιστα ενίοτε της κακοήθους- δεν είστε συνυπεύθυνος. Τέλος μήπως θα ήταν εύκολο να μας προτείνετε την “άλλη πολιτική σχολίων” που θα θέλατε για να ακολουθήσετε όχι τον ίδιο αλλά “άλλο δρόμο”;
      Σε κάθε περίπτωση η διατήρηση και διαχείριση της σελίδας και των σχολίων δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Εμείς προσπαθούμε καλοπροαίρετα όσο μπορούμε και για τη διατήρησή της και για τη διαχείρισή της. Όποιος θέλει να συνεισφέρει σε αυτό με την επωνυμία του καλώς. Όποιος φοβάται ή ντρέπεται να εκφράσει δημόσια τη γνώμη του -και βρίσκει χίλιες δυο δικαιολογίες- ας ακολουθήσει το ίδιο και εύκολο δρόμο της ανωνυμίας και εμείς το δικό μας, της διαγραφής -αν αναφέρεται σε πρόσωπα.

    • Ο/Η Αλιεύς λέει:

      Τι Δεν Κατάλαβες , Ανώνυμε νο.3333333…. Απαγορεύεται Αυστηρώς (και πολύ σωστά ) η μείωση προσωπικότητας επωνύμων από Ανώνυμους σχολιαστές , σε αυτή την σελίδα. Σταμάτα λοιπόν τις αερολογίες και τοποθετήσου στο θέμα : Ελπίδες για λιμενοφυλάκιο στη Σκάλα Πολιχνίτου!, χωρίς χαρακτηρισμούς. Το Ίδιο να κάνει και ο Άλλος Ανώνυμος που θεωρεί τους Άλλους κουτάβια Ενώ για τον εαυτό του έχει κρατήσει τον ρόλο του ΤΣΕ ….

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πρώτα έκλεισε το Λιμενικό Σταθμό και τώρα θα κάνει Λιμενοφυλάκιο.

    • Ο/Η rené keegan λέει:

      as the google translation is very poor it’s difficult to understand what the discussion is always about… i wonder why people post things without mentioning their full name ? it is very easy (cheap) to critise or attack people and then sign with “anonymous”!

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλό θα ήτανε να κάνει ο διαχειριστής μια δημοσκόπηση στην σελίδα του για το πόσοι χωριανιοί θέλουν να υπάρχει η ανωνυμία στα σχόλια και πόσοι τα σχόλια να είναι μόνο επώνυμα.
    Ο καθένας θα πρέπει να ψηφίζει μία φορά.
    Και βέβαια αυτό μόνο όταν το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης πρόκειται να υλοποιηθεί.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Ακόμα καλύτερο θα ήτανε (sic) να κόψει μια και καλή τα σχόλια ο διαχειριστής. Σιγά μην κάτσει να σας ρωτήσει κιόλας για το πως θα διαχειριστεί τη σελίδα του. Τα ξεκατινιάσματα και τα υπόλοιπα “μαργαριτάρια” που βλέπουμε κατά καιρούς στα ανώνυμα σχόλια μπορείτε να τα λέτε στον Πλάτανο και να φαγώνεστε μεταξύ σας 24 ώρες το 24άωρο.

  8. Ο/Η rené keegan λέει:

    it is, in my opinion, up to the administrator to make the rules of his website… if you don’t like the rules you can always start up your own website no ?

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Mr Rene here is Greece so we like write with no names.because if we write with name will have problems…perhaps in your country all is better and is a paradise

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Ειλικρινά λυπάμαι για την τοποθέτησή σου! Απευθύνεσαι σε έναν ξένο φίλο του τόπου μας και παρουσιάζεις μια Ελλάδα που υπάρχει μόνο στη φαντασία σου. Αν κάποιοι απ’ τους ανώνυμους βάλουν το όνομά τους κάτω απ’ αυτά που γράφουν θα έχουν πρόβλημα μόνο με τον εαυτό τους γνωρίζοντας ότι όλοι ξέρουν ποιος τα έγραψε. Αν βάλει το όνομά του κάτω απ’ αυτά που γράφει δεν θα φοβάται κανέναν αλλά απλά θα ντρέπεται!
      Αν ήταν αλήθεια ότι θα είχες πρόβλημα αν έβαζες το όνομά σου, να είσαι σίγουρος ότι αυτός που θα ήθελε να σου δημιουργήσει πρόβλημα θα ήταν πολύ εύκολο να ανακαλύψει την ταυτότητά σου.
      Ειλικρινά λυπάμαι για την τοποθέτησή σου. Θα δεχτώ την τυχόν απάντησή σου μόνο αν είναι επώνυμη.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΩΚΑ

  11. Ο/Η rené keegan λέει:

    to think democracy and freedom of speech were invented in greece… how wrong can i be ! i rest my case…

  12. Ο/Η Κωστής ΣΤΕΦΑΝΟΥ λέει:

    Στρατή νομίζω ότι ωρίμασε ο χρόνος για θέσπιση επωνύμων (αποδεδειγμένα) σχολίων. Δεν θα αλλάξουν οι ιδέες.
    Το ύφος και η ιντερνετική συμπεριφορά θα αλλάξει.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ…
      ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ FACE BOOK NA ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ.
      ΕΠΩΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    οι ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ.

    Κ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΙ ????

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.

    ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΑΝΑ ΒΑΡΔΙΑ ???

    ΠΟΣΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ

    ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ????

    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ

    ΠΕΡΙΒΟΛΑ

  14. Ο/Η Μ.Μαργετα λέει:

    Θα κανω τη διαφορα και γραφω επωνυμα γιατι ειναι θερμη παρακληση σας δασκαλε. Μη φαγωνοσαστε ρε παιδια, εκλογες ερχοντε και οποιος θελει πιστευει για το λιμενοφυλακιο. Δεν ειναι αναγκη να γραφοντε αυτα και τα περισοτερα ειναι εκτος θεματος. Δασκαλε ρισκαρω με το σχολιο μου και ξερεις τι ενοω.

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

  16. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    διαθετω τροχοβιλα για τον ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

    ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΑΤΕΡΑ -ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΛΥΧΝ ΙΤΟΥ

    ΜΙΑ ΣΤΑ ΡΕΠΑΝΑ ……….

    ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ-ΜΠΕ-ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΝΥΦΙΔΑ

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΜΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΒΙΟ ΜΑΣ

  18. Ο/Η Μ.Μαργετα λέει:

    Σωπα καλα το λες, δε το ξεραμε! Ολα ειναι γραμμενα να συμβουν υπομονη να χετε θα δουμε χειροτερα. Ελα απο κοντα να σου πω τι θα περασεις ακομα, γιατι βαριεμαι να γραφω. Λαγκαδι.

  19. Ο/Η commentator anonymous λέει:

    adios amigos!

  20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ”ΕΜΠΡΟΣ”

    Στη Μυτιλήνη θα βρίσκεται από αύριο ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων, Κώστας Μουτζούρης, έχοντας προγραμματισμένες συναντήσεις εργασίας για τεχνικά θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του, την Πέμπτη στις 10:30 το πρωί με το δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, και την Παρασκευή την ίδια ώρα με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Σωτήρη Ζαμτράκη.

    ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ :
    ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΙΣΑΓΩΤΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ………….

  21. Ο/Η Stratis λέει:

    Αν θέσεις το ερώτημα επώνυμα τι θα πάθεις; Θα σε απολύσουν ή μήπως δε θα σε προσλάβουν !
    Απ’ τι μια ανώνυμε ζητάς να μην υπάρχουν ανώνυμα σχόλια (τα θέλεις επώνυμα και πιστοποιημένα) κι απ’ την άλλη διαμαρτύρεσαι γιατί τα σβήνω. Έλεος!

  22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

    ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ Π Ο Π ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ

    ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

    ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ Κ Ο ΚΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΣ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ

    ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ.

    ΛΙΣΒΟΡΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.