Μια πολύχρονη προσφορά!

P1020097

Ο Χαρίλαος Πανσεληνάς, δεξιός ψάλτης στην εκκλησία μας, προσφέρει επί δεκαετίες  τις υπηρεσίες του με συνέπεια και ζήλο. Ο ίδιος χαρακτήρας μετριοπαθής και μειλίχιος έχει το σεβασμό της τοπικής κοινωνίας.

Κόντρα στο πέρασμα των δεκαετιών της ζωής του μαζεύει όλες τις δυνάμεις του για να ανταποκρίνεται καθημερινά στις λεπτές ανάγκες της θέσης του.

Νοιώθοντας και ο ίδιος  το επαπειλούμενο κενό από την πιθανή αποχώρησή του, προσπαθεί όσο του επιτρέπουν οι δυνάμεις του να συμβάλλει στην ακώλυτη διεξαγωγή των ακολουθιών στην ενορία μας.

Να είναι υγιής και ακμαίος για πολλά χρόνια ακόμα.

(Φωτογραφικό αρχείο Κωνσταντίνου Κώστα)

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Μια πολύχρονη προσφορά!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    νανε καλα ο μπαρπαΧαραλαμπος αλλα σχετικα με την σημερινη περιοδια στο χωριο μετα την Θεια Λειτουργεια, εκπροσωπων των μαρτηρων του ιαχοβα για προσηλυτισμός τι εχετε να παραθεσεται , πως το ανεχεστε???? Ο προσηλυτισμός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΑΙ!!! Σύνταγμα της Ελλάδος άρθρο 13 παράγραφος 2
    Σ.Γ.Ν

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Άρθρο 13

      Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.
      Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται.
      Οι λειτουργοί όλων των γνωστών θρησκειών υπόκεινται στην ίδια εποπτεία της Πολιτείας και στις ίδιες υποχρεώσεις απέναντί της, όπως και οι λειτουργοί της επικρατούσας θρησκείας.
      Κανένας δεν μπορεί, εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, να απαλλαγεί από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς το Κράτος ή να αρνηθεί να συμμορφωθεί προς τους νόμους.
      Κανένας όρκος δεν επιβάλλεται χωρίς νόμο, που ορίζει και τον τύπο του.

  2. Ο/Η Μιλτιάδης Κόντος λέει:

    Στρατή μπράβο για το αφιέρωμα αυτό,στον αγαπητό μας Χαρίλαο.
    Τον περιέγραψες άψογα .
    Να είναι πάντα καλά με υγεία και δύναμη .
    Τα δέ προαναφερθέντα σχόλια του Ανώνυμου πέφτουν εκτός θέματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.