Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει και ευχαριστεί

sima_vivl_smallΗ Βιβλιοθήκη του χωριού μας ενημερώνει ότι κατά το άνοιγμα του κουμπαρά, στον οποίο συγκεντρώνονται οι προαιρετικές εισφορές από τη διάθεση του βιβλίου “Η Βιβλιοθήκη Βρίσας Κ. Τσέλεκα και των Βρισαίων συγγραφικά έργα”, από τον ταχυδρόμο του χωριού μας Μπάμπη Πατσατζή, καταμετρήθηκε το ποσό των διακοσίων (200) €. Το ποσό αυτό κατατίθεται ολόκληρο στο ταμείο της Βιβλιοθήκης.

Επίσης η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί το Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας για την ευγενική χειρονομία του να παραλάβει αριθμό αντιτύπων του βιβλίου αυτού και να προσφέρει το ποσό τω 250€ το οποίο επίσης κατατίθεται στο ταμείο της Βιβλιοθήκης.

Το βιβλιαράκι αυτό διανέμεται στη Βιβλιοθήκη και όποιος το πάρει  προσφέρει ότι θέλει στον κουμπαρά που υπάρχει γι αυτόν το σκοπό προς ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Βιβλιοθήκης.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει και ευχαριστεί

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
    ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ .

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Το βιβλίο περιέχει το χρονικό δημιουργίας της βιβλιοθήκης. Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά όλων των, με την ευρεία έννοια, βρισαγωτών που έχουν γράψει βιβλία (από απλοϊκά μέχρι πανεπιστημιακά) και παρουσίαση των έργων τους. Υπάρχει επίσης ιστορική επισκόπηση της πορείας της Βρίσας από τις αρχές του 19ου αιώνα ως την ενσωμάτωση του νησιού μας με την μητέρα Ελλάδα, η οποία πορεία επηρέασε τις πνευματικές επιδόσεις της τοπικής κοινωνίας και τα περιεχόμενα ολοκληρώνονται με μια αναλυτική παρουσίαση του Αντίλαλου της Βρίσας, ως το κατεξοχήν μέσον προβολής των πνευματικών δημιουργιών των απλών ανθρώπων του χωριού μας σήμερα.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.