O Πρόεδρος ευχαριστεί

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού θέλει μέσα απ’ τη σελίδα μας να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Αποστόλη Αποστολή, μέλος του τοπικού συμβουλίου, και τον Γιώργο Μπινή για τη χτεσινή εξόρμησή τους με την ανεμόσκαλα “στον ώμο” να πάρουν βόλτα το χωριό και να αντικαταστήσουν 25 λαμπτήρες του δημοτικού φωτισμού.

Οι λαμπτήρες είχαν αγοραστεί εδώ και λίγες μέρες αλλά δεν είχε καταστεί δυνατό να έρθει ηλεκτρολόγος του Δήμου για να τους αντικαταστήσει.

Κάποιος θα έλεγε ότι ο Πρόεδρος είναι τυχερός όταν έχει τέτοιο σύμβουλο της αντιπολίτευσης, και δεν είναι λάθος. Εμείς όμως λέμε ότι το χωριό μας είναι τυχερό αν έχει τέτοιον αντιπολιτευόμενο τοπικό σύμβουλο και γενικότερα φυσικά τέτοιο τοπικό συμβούλιο!

Καλού κακού κρεμάστε και κανένα σκόρδο όπου …σας βολεύει!

Υ.Γ. Με την ευκαιρία να αναφέρουμε και την πληροφορία ότι επιτέλους ο Πάνω Σταυρός έχει κανονικά δρομολόγιο με το λεωφορείο. Επί μήνες το λεωφορείο δεν ανέβαινε στο χωριό αλλά σταματούσε κάτω στη γέφυρα γιατί τα κλαδιά της δενδροστοιχίας σε όλο το μήκος του δρόμου εμπόδιζαν την κίνησή του και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του Προέδρου του χωριού στον αρμόδιο δημοτικό σύμβουλο της περιοχής δεν γινόταν τίποτα.”Μόλις το είπα στον Δημήτρη Αλεξίου (νέο εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο της περιοχής μας), μας είπε ο Πρόεδρος του Σταυρού, ενήργησε και την επομένη ήρθε συνεργείο και καθάρισε τα δέντρα. Έτσι τώρα δεν χρειάζεται οι ηλικιωμένοι του χωριού να περπατάνε πάνω από ένα χιλιόμετρο για να μπουν στο λεωφορείο, συμπλήρωσε”

Και από άλλες ενέργειές του ο Δημήτρης Αλεξίου φαίνεται να είναι …διαφορετικός από τους προκατόχους του. Μακάρι πάντα να έχουμε τέτοιες θετικές πληροφορίες να γράφουμε. (και για να μην παρεξηγηθούν τα παραπάνω από όσους δεν ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις του χωριού να εξομολογηθώ ότι δεν ψήφισα ούτε τον Αποστόλη ούτε τον Δημήτρη)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο O Πρόεδρος ευχαριστεί

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗ ΛΕΞΗ <>ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ……………

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΖΑΓΚΡΑΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ…….

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εεε φαίνεται εσυ θα εισαι από μεγάλο τσακι
    για αυτο δεν ξερεισ την λεξη. . . .

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    χωρις λεοφωρειο λογω κλαριων το 2014 ?????

    γιατι το ανεχοσασταν ??

    μηπωσ φταιμε κ μεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.