Η τοπική κοινωνία στο πλευρό του Βασιλάκη Δεσποτέλλη

Η τοπική κοινωνία είναι έτοιμη να συνεισφέρει στον αγώνα ζωής του Βασιλάκη και της οικογένειάς του. Πρωτοστατεί ο δραστήριος σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου του χωριού μας. Όπως δήλωσε η πρόεδρος του κα Πέρσα Μπατζάκη ο Σύλλογος συγκεντρώνει τα χρήματα που θέλουν να δώσουν οι χωριανοί μας για την ενίσχυση της οικογένειας. Ο σύλλογος με τη στήριξη και των άλλων συλλόγων του χωριού μας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία αυτή γιατί αρκετοί ρωτάνε με ποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα χρήματα θα συγκεντρωθούν με ένα πολύ αδιάβλητο τρόπο ώστε να μη χωρεί η παραμικρή αμφισβήτηση για κακοήθειες που πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιοι διασπείρουν. Συγκεκριμένα όποιος δώσει χρήματα θα παίρνει μια πρόχειρη απόδειξη στην οποία θα αναγράφεται ο αύξων αριθμός και το ποσό που εισπράτεται. Έτσι όταν στο τέλος αναρτηθεί η κατάσταση χωρίς ονόματα αλλά μονάχα με τους αύξοντες αριθμούς και δίπλα τα ποσά θα μπορεί ο καθένας να ελέγξει αν τα χρήματα που έδωσε …έπιασαν τόπο.

Επίσης ο σύλλογος με τα παιδιά του δημοτικού το Σάββατο βράδυ θα πάρουν πάλι τους δρόμους και τα σοκάκια του χωριού για να πουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα αλλά και να γεμίσουν το κουμπαρά τους που θα πάει και αυτός στο Βασιλάκη Δεσποτέλλη. Να σημειωθεί ότι στα κάλαντα των Χριστουγέννων συγκεντρώθηκαν 600€ τα οποία προορίζονταν για το μικρό αλβανάκι που μένει στον Πολιχνίτο και κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο ματάκι του. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Η τοπική κοινωνία στο πλευρό του Βασιλάκη Δεσποτέλλη

  1. Ο/Η Ανάδαξ... λέει:

    ΜΙΑ ΕΥΧΗ ….Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΒΡΙΣΑΣ
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ……ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ…..
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ
    ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
    Στρατή μήπως είναι εύκολο ν΄ανοίξετε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό ,να βοηθήσουμε
    και εμείς από μακριά.Ευχαριστώ και συγγνώμην.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Για όσους βρίσκονται μακριά απ’ το χωριό και θέλουν να βοηθήσουν την οικογένεια του Βασίλη επρόκειτο να ανοίξει ένα λογαριασμό ο σύλλογος της Αθήνας. Πληροφορίες στον Κώστα Σταυρινό τηλ. 6974308135

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Χρόνια Πολλά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.