Ευχές

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Καλημέρα και τέρμα (ημερολογιακά) το καλοκαίρι!

Καλό μήνα να έχουμε γιατί συνήθως ο Σεπτέμβρης, αν πιάσει τις καλές του, αναδεικνύεται ο καλύτερος μήνας του “καλοκαιριού”

Καλορίζικοι οι καινούριοι δημοτικοί μας άρχοντες. Από σήμερα ανοίγει μια καινούρια σελίδα στα δημοτικά πράγματα του τόπου μας και εξαρτάται απ’ αυτούς αν θα αποδειχτεί στο τέλος καλύτερη ή χειρότερη απ’ αυτήν που έκλεισε! Κεντρικά Δήμαρχος ανέλαβε ο Σπύρος Γαληνός. Τοπικά το τριμελές συμβούλιο του χωριού μας αποτελείται από τους Στρατή Παράκοιλα, Πρόεδρο, Γιώργο Μαργαρίτη και Απόστολο Αποστολή, μέλη.

Καλή δύναμη λοιπόν στους “νέους άρχοντες” μας.

Καλή δύναμη στους μάχιμους εκπαιδευτικούς που σήμερα πιάνουν δουλειά αλλά και σε όλους όσους τέλειωσε η άδεια τους και επιστρέφουν στον “πάγκο” τους!

Καλή δύναμη σε όλους όσους επέστρεψαν στην Πρωτεύουσα και έβαλαν ως επόμενο στόχο την …28η Οκτωβρίου στην οποία η αργία -με τη συμβολή της …σημαίας- μπορεί να φτάσει και το τετραήμερο!

Υ.Γ. Η σελίδα μας θα είναι πάντα στη διάθεση του νέου συμβουλίου στου χωριού μας για την προβολή οποιουδήποτε θέματος θελήσουν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.