Κοινωνικές εκδηλώσεις, ενέσεις την κατάλληλη στιγμή!

Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι του Γιώργου Ξυνορόδου και της Μαρίας Ανεστίδου (εγγονής του οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ, Γιώργου Τσάτσου) έδωσε τη δεξίωση του γάμου τους στο ξενοδοχείο ΕΙΡΗΝΗ.

Χτες βράδυ το ζεύγος της Αφροδίτης Μουχτούρη, κόρης του Παναγιώτη, από τον Πολιχνίτο και φανατικού φίλου των Βατερών, με το σύζυγό της έδωσαν την αντίστοιχη δεξίωση τους στο “ΖΟΥΡΟ”

Οι δεξιώσεις αυτές, και ιδιαίτερα η χτεσινή που δόθηκε στο κέντρο των Βατερών, δίνουν ώθηση στη διατήρηση της κίνησης σε ολόκληρη την παραλία σε πολύ υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Σήμερα πέφτει η αυλαία του καλοκαιριού και ο καιρός είναι εξαιρετικός. Μια ανεπαίσθητη θολούρα εικάζεται ως προάγγελος της βροχής που δίνουν τα διάφορα προγνωστικά μοντέλα για το μέσον της εβδομάδας συμφωνώντας και με τα μερομήνια που ανέβασε αναγνώστης μας!

Για να δούμε θα φάμε πρώιμα σαλιγκάρια ή θα μας μείνει η λαχτάρα μονάχα!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

8 απαντήσεις στο Κοινωνικές εκδηλώσεις, ενέσεις την κατάλληλη στιγμή!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΕΙΑΝΙ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ¨ΕΠΩΝΥΜΟΙ¨

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Για να δημοσιεύσεις κάτι πρέπει πρώτα να το ξέρεις. Προσπαθούμε να μάθουμε τα ονόματα όλων των παιδιών που πέτυχαν στις εξετάσεις. Αρκετοί αναγνώστες μας ενημερώνουν για την επιτυχία κάποιου παιδιού είτε δικού τους είτε απλά γνωστού τους. Γράφουμε λοιπόν στη σελίδα μας τα παιδιά από το Λύκειο Πολιχνίτου που πέτυχαν και όσα άλλα απ’ το χωριό μας μάθουμε. Για να γράψουμε τα ονόματα των παιδιών και απ’ τα άλλα χωριά της περιοχής μας πρέπει κάποιος να μας ενημερώσει υπεύθυνα και τότε θα είναι δική μας η χαρά να τα συγχαρούμε μέσα απ’ τη σελίδα μας.
      Όσο γι αυτούς που αγόρασαν σπίτι στα Βατερά και είναι τάχατες επώνυμοι θα πρέπει αγαπητέ μου να ξέρεις ότι πολλές φορές η αγάπη για ένα τόπο που αποδεικνύεται έμπρακτα υπερτερεί κατά πολύ απ’ την απλή πικρόχολη καταγωγή. Για μας που μένουμε μόνιμα εδώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που αγάπησαν αυτόν τον τόπο, επένδυσαν εδώ και δε χάνουν ευκαιρία να βρίσκονται ανάμεσά μας τους θεωρούμε δικούς μας ανθρώπους. Επώνυμους και “ανώνυμους”!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΤΟΥΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΚΕΤΑ Ἠ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΖΟΥΝ Ἠ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ, ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΝ Ἠ ΟΧΙ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Ἠ ΟΧΙ .
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Κανονικά έπρεπε το σχόλιό σας να σβηστεί γιατί σχολιάζετε ανώνυμα αποδίδοντας μάλιστα μομφή στην επώνυμη στήλη μας. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω το συλλογισμό σας! Αν ξέρετε κάποιο παιδί που πέτυχε και δεν το έχουμε αναφέρει ενημερώστε μας με όποιο τρόπο νομίζετε πρόσφορο. Αν έχετε κάποια ένδειξη (έστω) ότι εσκεμμένα δεν αναφέραμε κάποιο παιδί γράψτε την και καταδικάστε μας! Η σελίδα μας είναι ανοιχτή σε κάθε επώνυμη πληροφορία και τη δημοσιεύει πάντα χωρίς την παραμικρή υποχρέωση του ενδιαφερόμενου. Όσο για το ότι δεν προσπάθησα αρκετά τούτη τη φορά υπόδειξε μας σε παρακαλώ πως γίνεται αυτή η προσπάθεια. Μήπως να ανεβώ δέκα φορές τρέχοντας ως τη Χούλιαρη;

      • Ο/Η Κώστας Κωστάκης λέει:

        όπως κανονικά δάσκαλε έπρεπε να σβηστεί και το σχόλιο του ανώνυμου (ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ) που είχα σα απάντηση σε μιά ανάρτηση που εσείς λέτε ότι δε θα επιτρέψετε ανώνυμα σχόλια ..

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      ελληνική μικροαστική μιζέρια…

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η ΕΙΡΩΝΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΛΆΘΟΣ ΑΠΆΝΤΗΣΗ .ΕΆΝ ΘΕΩΡΕΊΤΕ ΜΟΜΦΉ ΤΗΝ ΠΑΡΆΛΗΨΗ ΣΑΣ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.