Τα Βατερά στο επίκεντρο της διασκέδασης

Οι δυο μουσικές κομπανίες που όπως σας είχαμε ενημερώσει έπαιξαν σε καταστήματα των Βατερών χτες, έδωσαν τη ξεχωριστή πινελιά της διασκέδασης στην περιοχή μας. Τόσο το “Κοράλι” (Μπινής) όσο και η “Νεράιδα” (Προκοπίου) ήταν κατάμεστες από κόσμο, για τον οποίο ναι μεν υπάρχει κρίση αλλά τα Χριστούγεννα είναι μια φορά το χρόνο.

Για τους νεαρούς όμως τώρα το χειμώνα το κέντρο της διασκέδασης είναι τα καφέ μπαρ του Πολιχνίτου.  Και είναι ακριβώς αυτά τα καταστήματα του Πολιχνίτου που μαζεύουν πολύ νεαρόσκοσμο και δίνουν κίνηση και χρώμα στην “πρωτεύουσα” της περιοχής μας.

Σχετικά με τα άλλα κέντρα εστίασης και ψυχαγωγίας της περιοχής μας (…για τους μεγάλους) πρέπει να τονίσουμε ότι ναι μεν είναι θετικό ότι το κέντρο βάρος της χριστουγεννιάτικης διασκέδασης ήταν στα Βατερά αλλά δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει και τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου. Και αν θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα κατάματα (γιατί μόνο τότε μπορεί να διορθωθούν τα πράγματα) η βασική αιτία είναι η ποιότητα και η ποικιλία των προσφερόμενων φαγητών. Οι τιμές δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Πριν μερικά χρόνια οι τιμές ήταν η βασική αιτία, σήμερα όχι.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.