Δεν ακούν με τίποτα!

Μάθαμε ότι από το Φεβρουάριο   μέχρι σήμερα,ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της Δημ. Ενότητας Πολιχνίτου Αρ. Ταξείδης, έχει στείλει 5 τουλάχιστον έγγραφα αρμοδίως στο Δήμο για την έγκαιρη και σωστή αντιμετώπιση του θέματος της γαλάζιας σημαίας.

Μάθαμε ότι η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βρίσας Ευαγ. Ψωμά στις αρχές του καλοκαιριού έστειλε το με αριθ. 42278/4-6-2014 έγγραφο στο Δήμαρχο με το οποίο του εφιστούσε την προσοχή να μην πάθουμε και φέτος ότι και πέρσι με τη γαλάζια σημαία.

Μάθαμε ότι στις 19 Ιουνίου το Γραφείο προμηθειών και δημοπρασιών του Δήμου ζητούσε από τους αρμόδιους αντιδημάρχους να ενεργοποιηθούν για να γίνει η από το νόμο προβλεπόμενη διαδικασία για την προμήθεια των απαραίτητων υλικών για το πρόγραμμα της γαλάζιας σημαίας.

Σε λίγο καιρό (πιθανότατα) θα μάθουμε ότι τα Βατερά έχασαν και πάλι τη γαλάζια σημαία!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

8 απαντήσεις στο Δεν ακούν με τίποτα!

  1. Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    ΚΑΙ Η ΝΥΦΙΔΑ ΕΠΙΣΗΣ!!!!

  2. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΛΗΣΕΣΤΕ???? ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ???ΕΔΩ ΧΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ <> ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΜΕ????ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ??? ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ???( αφου αυτοι την εχαναν και οταν ηταν στα πραγματα ,τωρα που φευγουν?? χ……..)ΟΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ?????( μα δεν εχουμε αναλλαβει ακομη …ξανα χ…….)ΑΝΤΕ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ……..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014 ……..

  3. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    στο ανω σχολιο
    μεσα στα εισαγωγικα ειχα γραψει ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ αλλα μου το εσβησε

  4. Ο/Η ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΣ λέει:

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ;ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥΣ

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

    ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

    ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΣ Ο ΠΑΓΓΑΛΟΣ

    ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΟΛΥΧΝΙΤΟΥ

    ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ?????

    ΠΑΛΙΕΣ ΔΟΞΕΣ

    • Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

      ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ….. ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.