Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα!!!

Φέτος το καλοκαίρι στα Βατερά, την καλύτερη πλαζ του νησιού μας δεν κυματίζει η γαλάζια σημαία! Αιτία το ότι όταν τον Ιούλιο του περασμένου χρόνου έγινε έλεγχος από την ΕΕΠΦ -που έχει την ευθύνη του προγράμματος- δεν υπήρχε ναυαγοσώστης και πολλά άλλα απ’ τα προαπαιτούμενα για τη γαλάζια σημαία.Όταν μαθεύτηκε το γεγονός της απώλειας της γαλάζιας σημαίας άλλος έβριζε και άλλος έχυνε μαύρο δάκρυ. Και μέσα στις οιμωγές όλοι είπαμε: “νά χουμε το νου μας μη την ξαναπάθουμε!”

Φέτος τελειώνει ο Ιούλιος και στα Βατερά ναυαγοσώστης δεν έχει τοποθετηθεί. Φέτος τελειώνει ο Ιούλιος και στα Βατερά δεν έχουν τοποθετηθεί οι σημαδούρες οριοθέτησης της περιοχής κολύμβησης. Φέτος τελειώνει ο Ιούλιος και τίποτα δε δείχνει ότι (όλοι μας, λαός και εξουσία) βάλαμε μυαλό.

Ας ετοιμαστούμε μόλις απορρίψουν και φέτος την αίτηση για γαλάζια σημαία στα Βατερά να αρχίσουμε να βρίζουμε, να αλληλοβριζόμαστε και να κλαίμε!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα!!!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΕΛΟΓΕΣ

    ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ

    ΜΗΠΩς ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΤΕΡΩΝ

    Κ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ??????

    ΛΙΒΑΔΟΣ

  2. Ο/Η Θοδωρής Γ. Κούσκος λέει:

    Δάσκαλε

    Επέτρεψε μου να σου πω ότι τα δεδομένα που ζούμε σήμερα είναι φυσική συνέχεια μιας νοοτροπίας που αναγκαστήκαμε να ακολουθήσουμε τη προηγούμενη περίοδο στη οποία αντί να παραδειγματιστούμε από τις ενέργειες φορέων άλλων περιοχών του νησιού μας εμείς προσπαθήσαμε να γλιτώσουμε από τη κατακραυγή των ενεργών πολιτών και δια βίου κρατικοδίαιτων ψεύτοαρχόντων μας που ακόμη και πρόσφατα μπερδεύουν το εγώ με το εμείς καταθέτωντας έναν απολογισμό υποτιθέμενου προγραμματισμού έργων που δεν έγιναν γιατι οι κακοί αυτοί άνθρωποι που έχουν κριθεί και οδεύουν για ξεκούραση δεν εισάκουςαν τις εντολές.

    Πως να σχολιάσουμε μια κουλτούρα που προσπάθησε να μας διδάξει πολιτική με το τι σημαίνει καταγγελία του ενεργού πολίτη Κολητού του τέος συναδέλφου σε κάποια κόλοδημόσια υπηρεσία . Πως να κρίνεις ένα έργο που σαν βάση του είχε όχι τη πειθώ που μάθαμε όλοι μας ότι πρέπει να διακρίνει το πολιτικάντη αλλά τη προσταγή.

    Τέσσερα χρόνια χάθηκαν και άλλα τέσσερα ίσως να κυλήσουν για αποκτήσουμε τη δυναμική που έχουν σήμερα οι άλλες περιοχές του νησιού που πριν λίγο καιρό έκλεγαν γιατί τα ΒΑΤΕΡΑ τους πήραν το παντεσπάνι.

    Για τη διαφήμιση των Βατερών.

    Θερμά συγχαρητήρια για τη νέα προσέγγιση στο θέμα διαφήμισης της περιοχής μας.

    Οφείλουμε όμως και ένα μπράβο στη κα Μπαλκίζα που σαν πρωτοπόρος έστειλε ένα για μένα παρόμοιο μήνυμα και παλαιότερα ( και όλοι μας θυμόμαστε τα αντίστοιχα σχόλια που αν θυμάμαι ήταν περισσότερο αρνητικά ).

    Αλλά θα σας πρότεινα μέσο της σελίδας αυτής εκτός της αναφοράς σας για τα στελέχη της ΝΕΡΙΤ να κάνετε και μία ειδική αναφορά στο φίλο ΧΠ που συντονίζει τις παρουσιάσεις αντίστοιχων θεμάτων στην εν λόγω εκπομπή. Από όσα γνωρίζω και έγινε αναφορά στη σελιδά vatera.gr υπάρχει έντονος ανταγωνισμός για αντίστοιχες προβολές και από άλλες περιοχές οπότε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον ίδιο ( οι αρμόδιοι ας πουν και το όνομα του ), ή ακόμη και μια πρόσκληση για φιλοξενεία του ένα τρίημερο θα βοηθούσε.
    Επίσης θα σας πρότεινα στην επόμενη προβολή με ένα συντονισμό από τους κ.κ Σταυρινό και Θ. Π. Κούςκο να βάλουμε και οι υπόλοιποι επαγγελματίες δείγματα από τη πραμάτεια μας και την ιδέα που τυχόν επιθυμεί να προβάλει κάποιος από εμάς.

    Και επειδή νιώθω ότι θα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν ανήκουμε σε αυτούς που κλαίνε με τα τεκτενόμενα αλλά παλεύουμε και ο καθένας με το τρόπο του , Δάσκαλε παρακαλώ προώθησε αν θέλεις το αίτημά μας ότι, η εταιρία μας εφόσον υπάρξει η δυνατότητα συντονισμού των αντίστοιχων εργασιών από τους αρμόδιους του τοπικού συμβουλίου προτείθεται να προσφέρει την απασχόληση για τέσσερις μέρες εργασίας των χωματουργικών μηχανημάτων του Ν. Πανσεληνά για το καθάρισμα σκουπιδιών κλαδιών και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο από την παραλία Βατερών.

  3. Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΝΙΦΙΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ…… ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ!!!!!

  4. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Συμφωνω απόλυτα με το φίλο μου το Θοδωρή ,οτι πρέπει όλα τα θέματα του χωριού μας να τα αντιμετωπίζουμε συλλογικά και άμμεσα για να έχουμε θετικά αποτελέσματα . Το καλοκαίρι σαν Σύλλογος θα κάνουμε μια συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (περιφέρεια – τοπική αυτοδιοίκηση – επαγγελματικά σωματεία – τοπικοί φορείς – ιδιώτες ) για την καλύτερη διαφήμηση και προβολή των Βατερών αλλά και γενικοτερα την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής μας η οποία εχει ξεχαστεί απο όλους και από ολα……… Η ημερομηνία και ο τόπος της συνάντησης θα ανακοινωθούν μέσα απο vatera. gr και καλώ ολους οσους ενδιαφέροντε πραγματικά και θέλουν να δουλέψουν για την αναβάθμηση και ανάδιξη της περιοχής μας να παρεβρεθούν στην συνάντηση αυτή ή να καταθέσουν τις προτάσεις τους και τους προβληματισμούς τους στο kstavrinos@asprofos.gr .Μόνο μέσα απο την συλλογηκότητα , την αλληλεγγύη ,την προσφορά και τον εθελοντισμό μπορεί ένας τόπος να πάει μπροστά …..Οσο για το καθάρισμα της παραλίας των βατερών η προσφορά ανθρωποωρών και μηχανημάτων στη σημερινή εποχή είναι ….μάνα εξ ουρανού και δεν πρέπει να χάθεί!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.